Ken jij Freek al? Leuk om kennis te maken

Zodat Freek weet wie jij bent, weet wat je wilt en voor een passende hypotheek kan zorgen. Niet alleen voor nu, maar ook als er iets verandert in jouw leven, jouw wensen of jouw inkomen. Zodat je snel kunt toeslaan als jouw droomhuis voorbijkomt, maar je ook flexibel bent als het even anders loopt. Leven in het hier en nu, klaar voor later. Dat kan met Freek.

Nieuw: de Freek OpZeker Hypotheek

Snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Met de Freek OpZeker Hypotheek heb je een kort – en soms helemaal geen – financieringsvoorbehoud nodig, zodat jij snel kunt toeslaan. Klinkt goed, toch? Neem contact op met Freek, zodat we snel aan de slag kunnen.

Freek OpZeker Hypotheek aanvragen

Altijd een hypotheek die bij jou past

Freek werkt samen met meer dan 30 aanbieders van hypothecaire leningen, zoals ING, Nationale Nederlanden en Aegon. Daarmee kunnen we jou altijd een voordelige en passende hypotheek en rente aanbieden.

Hypotheek afsluiten

Ken jij Freek al? Leuk om kennis te maken

Daarom je hypotheek bij Freek

Eigenlijk is het heel simpel:
Klaas

Deskundig, vriendelijk, denkt goed mee vanuit perspectief klant. Goede procesbegeleiding van begin tot eind.

Klaas
Klant bij Freek Deventer

Floris

De adviseur heeft ons uitstekend en duidelijk geadviseerd. Hij toonde interesse, dacht met ons mee en was eerlijk in zijn adviezen.

Floris
Klant bij Freek Amsterdam

Alles over jouw hypotheek

Wat is een spaarhypotheek?

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. Lees hier meer over hoe de spaarhypotheek werkt.

Huiseigenaren verhogen steeds vaker hypotheek om te verbouwen

14.000 huishoudens vroegen afgelopen kwartaal een hogere lening om een verbouwing te kunnen financieren. Waarom juist nu?

Wel of niet je hypotheek wijzigen i.v.m. de lage rente?

Corona of niet, de woningmarkt deinst niet terug. Dat klinkt als een goed moment om jouw hypotheek te wijzigen, maar is dat wel zo?

Prijs verplicht energielabel woning vanaf 2021 fors omhoog

Vanaf volgend jaar moet er verplicht een gediplomeerd adviseur langskomen om jouw woning volgens de zogenoemde NTA 8800 richtlijnen te bekijken.

Grens NHG-hypotheek in 2021 naar 325.000 euro

De kostengrens van een NHG-hypotheek wordt in 2021 verhoogd. Huizenkopers kunnen dan een iets duurder huis kopen met een NHG-hypotheek.

De Freek van Oranje Troonblog

We vertellen je in dit troonblog hoe het kabinet op het gebied van ‘wonen’ naar de nabije toekomst kijkt. Lees er hier meer over!

Freek nooit meer missen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Freek mailt jou 1x per maand interessant nieuws over jouw hypotheek. Schrijf je nu in!

  • Altijd op de hoogte van het laatste hypotheeknieuws
  • Interessante blogs en video’s
  • Onafhankelijk hypotheekadvies in begrijpelijke taal

Nieuwsgierig? Bekijk hier een voorbeeld.