Terug naar nieuwsoverzicht

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Geplaatst door: Alphen aan den Rijn
Situatie: Algemeen
 17 januari 2019

Aan de noordrand van Nieuwkoop voorbij park Buytewech, start de ontwikkeling van het woningbouwproject Buytewech-Noord. Wil jij straks gaan wonen in één van deze nieuwe woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij woondromen waar kan maken.

Over Buytewech-Noord

Vanuit Nieuwkoop is er veel vraag naar nieuwe woningen. Buytewech-Noord biedt ruimte voor ongeveer 290 woningen. De meeste woningen krijgen een tuin, die uitkomt op een sloot. Het wordt een woonwijk met verschillende woningen voor verschillende doelgroepen, waaronder woningen voor jongeren, starters, senioren en levensloopbestendige woningen voor ouderen. Zo is het een wijk voor iedereen.

Update januari 2019 voor nieuwbouwproject Buytewech-Noord

De basis voor het project staat: er is een vlekkenplan en er ligt een plan om het gebied zo duurzaam mogelijk in te richten. Nu is het tijd voor de volgende stap, het uitwerken van het vlekkenplan naar een stedenbouwkundig plan. Daarin staat waar precies de hoofdwegen en fietspaden komen en waar verschillende voorzieningen het best passen in de wijk. In deze fase wordt ook de volgorde bepaald waarin de verschillende woongebieden gebouwd gaan worden.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Hypotheekadviseurs Ricardo Meijer en Michiel Pelser weten wat er speelt in Nieuwkoop en weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Nieuwkoop past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor dit nieuwbouwproject? Maak een vrijblijvende afspraak. Als je wilt kunnen we ook in de avonduren afspreken! Bel 0172 49 29 47, stel je vraag hieronder of maak direct een afspraak.