9 t/m 14 januari: plan een GRATIS check op je hypotheek

Tijdens de Week van Freek, van 9 t/m 14 januari kun je GRATIS je hypotheek laten checken.

Freek is nieuw en trakteert!

Jouw leven verandert, de wereld verandert. Misschien heb of krijg je een nieuwe baan, een ander salaris, een andere gezinssamenstelling? Is er nieuwe wetgeving of een verandering in de hypotheekrente die van invloed is op je hypotheek? Of je wilt een eerste hypotheek afsluiten. Freek zorgt ervoor dat je een passende hypotheek krijgt en dat jouw hypotheek mee verandert, op de beste manier.

GRATIS je hypotheek laten checken?

Tijdens de week van Freek kun je een afspraak inplannen voor een gratis check op je hypotheek. Kom langs en wij trakteren op koffie, thee en cake. Of meld je alvast aan via het formulier op deze pagina.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 9 januari 2017

Situatie

  • Algemeen

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

De rentevaste periode van mijn hypotheek loopt binnen tien jaar af. Wat nu?

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

Hypotheek meenemen bij verhuizing

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!