Financiële meevaller gebruiken voor hypotheek

Heb je onlangs een financiële meevaller gehad? Bekijk dan samen met Freek wat de beste mogelijkheden zijn voor jou en je hypotheek.

Wat zijn de gevolgen van een financiële meevaller voor mijn hypotheek?

Vaak is het mogelijk om een deel van je hypotheek tussentijds af te lossen. Hierdoor dalen de maandlasten en hou je iedere maand meer geld over. Het verschilt per situatie welke voorwaarden er verbonden zijn aan het aflossen van de hypotheek. Wij denken graag met je mee.

Wat moet ik doen met een financiële meevaller?

Freek kijkt met jou wat de beste oplossing is om optimaal te profiteren van de financiële meevaller. Is het verstandig om af te lossen op de hypotheek? Of kun je het geld het beste op een spaarrekening zetten omdat dat voor jou meer rendement oplevert? Iedere situatie is anders.

Wie kan mij adviseren over mijn hypotheek?

Freek doet jaarlijks een check van jouw hypotheek om te kijken of alles nog strookt met de huidige situatie. Mocht er een wijziging optreden, bijvoorbeeld in de vorm van een financiële meevaller, dan is het altijd verstandig om langs te komen.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 26 juli 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging van Freek bij jou in de buurt.

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

De rentevaste periode van mijn hypotheek loopt binnen tien jaar af. Wat nu?

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

Hypotheek meenemen bij verhuizing

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!