Hypotheek Visie Weena wordt Freek Hypotheek Rotterdam

Vanaf 1 april 2022 is het hypotheekadviesbureau van Mark Schimmel en Pieter der Kinderen aan het Weena in Rotterdam van naam en locatie veranderd. Het bureau is niet langer onderdeel van Hypotheek Visie en gaat verder onder de vlag van Freek Hypotheek.

Freek Hypotheek

Pieter en Mark begonnen in 2009 als franchisenemers van Hypotheek Visie, een vestiging in hartje Rotterdam. Mark vertelt: “Pieter en ik ondernemen op dezelfde manier en delen dezelfde visie op de markt. We vinden een persoonlijke klantbenadering daarbij heel belangrijk. Freek Hypotheek biedt ons de ruimte om deze visie uit te bouwen.” Pieter vult aan: “Bij Freek Hypotheek voelen wij ons goed en we denken dat onze klanten zich ook snel thuis zullen voelen bij Freek.”

Nieuw adres

De heren verhuizen naar een nieuwe plek aan de Aert van Nesstraat 45, een paar honderd meter verwijderd van hun ‘oude’ kantoor. Freek Hypotheek Rotterdam zal zich vestigen in Microlab. “Geen standaard financieel kantoor, maar een gezellige, creatieve ‘woonkamer’ die beter past bij het persoonlijke karakter van ons bureau”, aldus Mark.

Iedereen is welkom

De naam van het kantoor verandert. Maar in de dienstverlening verandert niks. Pieter: “Wij blijven dezelfde adviseurs voor onze klanten. Maar dan op een manier die beter bij ons past en in een ander kantoor. Uiteraard is iedereen altijd welkom voor advies over hypotheken of verzekeringen!”

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 5 april 2022

Situatie

  • Algemeen

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

De rentevaste periode van mijn hypotheek loopt binnen tien jaar af. Wat nu?

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

Hypotheek meenemen bij verhuizing

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!