Je hypotheek en het coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Kun je de maandelijkse hypotheeklasten nog wel betalen? Freek Hypotheek vertelt je graag meer wat een geldverstrekker in deze tijd voor je kan betekenen.

Betaalpauze

Naast je gezondheid denk je wellicht aan je werk en je hypotheek. Meerdere geldverstrekker denken in deze onzekere tijd graag met je mee. Zijn er door het coronavirus betaalproblemen ontstaan of verwacht je betaalproblemen, dan bieden bepaalde geldverstrekkers een mogelijkheid aan om een betaalpauze in te lassen. Je kunt dan voor drie maanden uitstel van rente en aflossing aanvragen. Wanneer de pauze voorbij is zullen de rente en aflossing pas weer betaald hoeven te worden en haal je de achterstand weer in.

Hulp nodig?

Mocht je vragen hierover hebben of verwacht je je hypotheek niet meer te kunnen betalen neem dan contact op met Freek Hypotheek. Wij helpen je graag verder.

Eén ding is zeker: ook nú kan je bij Freek terecht!

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 26 maart 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

De rentevaste periode van mijn hypotheek loopt binnen tien jaar af. Wat nu?

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

Hypotheek meenemen bij verhuizing

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!