De Kroon: nieuwbouw in het hart van Alphen

In het centrum van Alphen aan den Rijn, tegenover de nieuwe bibliotheek, komt De Kroon van Alphen. Het nieuwbouwproject bestaat uit  drie kleinschalige appartementengebouwen met daartussen een aantal stadsvilla’s en dubbellaagse (duplex) beneden- en bovenwoningen.

De verkoop van deze woningen aan het Thorbeckeplein is 20 november 2021 gestart. De inschrijving sluit op 29 november. Wil je deze kans niet laten liggen? Kom dan langs bij Freek Hypotheek zodat je snel weet of jij jouw droomwoning in De Kroon van Alphen kunt financieren.

Kenmerken van de woningen

  • De 5-laagse stadsvilla’s hebben meer dan 240 m2 woonruimte. Er is een stadstuin aan het park en buitenruimte op de derde verdieping. Er is mogelijkheid voor werk aan huis of dubbele bewoning.
  • De appartementen variëren van 62 m2 tot ruim 140 m2 woonoppervlakte. Er is een balkon op het zuiden met zicht op het park en water.
  • Tweelaagse beneden- en bovenwoningen vanaf 92 m2 tot ca. 156 m2 woonruimte.
  • Onder het gehele project wordt een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd, die alleen voor de bewoners en hun gasten is gereserveerd.
  • Kijk voor alle details op dekroonvanalphen.nl

De ligging van De Kroon

De Kroon ligt straks tussen de groene parkachtige omgeving van de Kromme Aar en het winkelgebied. Als nieuwe bewoner heeft u straks alles bij de hand: een geweldige woonomgeving aan het water en alle gemakken van de stad naast de voordeur.

Freek zorgt voor jouw nieuwbouwhypotheek

Ben je geïnteresseerd in De Kroon van Alphen? Maak dan een afspraak met Freek. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen. Al vanaf de eerste oriëntatie kan je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 22 november 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Hypotheekadvies voor De Kroon van Alphen? Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Magazine Freek Hypotheek Utrecht najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Magazine Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn – najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Magazine Freek Hypotheek Bodegraven – najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!