Hypotheek-bespaar-zomer bij Freek Hypotheek

Lagere woonlasten en een betere hypotheek? Dat kan met Freek

Wij helpen je graag bij al jouw vragen over hypotheken. De zomermaanden zijn een mooie tijd om jouw hypotheek samen met Freek tegen het licht te houden. Want vaak heb je net wat meer vrije tijd om een afspraak te maken en te bekijken hoeveel je kunt besparen op de hypotheeklasten.

Besparen op uw woonlasten

De rente is laag én er zijn nieuwe regels voor banken bij het berekenen van rentemiddeling. Daardoor levert oversluiten of aanpassen van uw hypotheek vaak een flinke besparing op uw maandlasten op. Daarom is deze zomer door onze hypotheekafdeling uitgeroepen tot de Hypotheek-bespaar-zomer. Maakt u ook een afspraak? Het eerste gesprek is altijd zonder kosten.

Maak snel een afspraak tijdens de Hypotheek-bespaar-zomer

Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te adviseren over jouw hypotheek en alles wat daarbij hoort. We zijn er niet alleen bij het afsluiten van de hypotheek, maar óók tijdens de volledige looptijd. Vul daarom het formulier in om direct een afspraak in te plannen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 8 juli 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Maak een afspraak met Freek Hypotheek bij jou in de buurt tijdens de Hypotheek-bespaar-zomer!

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

De rentevaste periode van mijn hypotheek loopt binnen tien jaar af. Wat nu?

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

Hypotheek meenemen bij verhuizing

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!