Jouw hypotheek voor Waterrijk in Boskoop

In Boskoop wordt in vier fases een prachtige nieuwe woonwijk Waterrijk opgeleverd. De verkoop van laatste fase vindt plaats in de zomer van 2019. Lees meer over het nieuwbouwproject Waterrijk in Boskoop op de pagina freekhypotheek.nl/nieuwbouw/waterrijk-boskoop/

Wil jij straks gaan wonen in één van de nieuwe rijtjeshuizen of twee-onder-een-kapwoningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn en Bodegraven adviseren ook veel klanten in Boskoop. Ze weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Boskoop past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een de bouw van jouw droomhuis heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor nieuwbouwproject Waterrijk? Of heb je een andere locatie of woning op het oog? Maak een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn of Freek Hypotheek Bodegraven.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 14 juni 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies van Freek?

Neem contact op met de hypotheekadviseurs van Freek in Alphen aan den Rijn of Bodegraven.

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

De rentevaste periode van mijn hypotheek loopt binnen tien jaar af. Wat nu?

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

Hypotheek meenemen bij verhuizing

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!