Nieuwe Rede: hypotheekadvies voor nieuwbouw in Leimuiden

Nieuwe Rede is een prachtig nieuwbouwproject in Leimuiden. In een waterrijke omgeving met veel groen komen in totaal tachtig riante koopwoningen. Freek Hypotheek adviseert geïnteresseerden in Nieuwe Rede graag over hun hypotheek.

Duurzaam wonen in Nieuwe Rede

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van verschillende energiebesparende en duurzame systemen. Zoals een individuele bodemwarmtepomp en vloerverwarming.

Fase 2 gaat binnenkort in de verkoop

Nadat fase 1 succesvol is verkocht, is het in het najaar van 2021 tijd voor fase 2. Je kan je dan inschrijven voor diverse vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder.

Drieman Garantiemakelaars

De verkoop is in handen van Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. Maar voor je met deze makelaars contact opneemt, wil je natuurlijk weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. En daarvoor heb je Freek!

Jouw hypotheek voor Nieuwe Rede in Leimuiden

Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn is specialist in nieuwbouwhypotheken. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Nieuwe Rede. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt meer kijken dan bij de koop van een bestaande woning. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op een hypotheekadviseur die je van A tot Z ontzorgt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel 0172 492947 of maak een afspraak via deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 8 september 2021

Situatie