Hypotheekcheck: is rentemiddeling wat voor mij?

Bij steeds meer banken is rentemiddeling mogelijk. Dit is een methode om de hypotheekrente tijdens de looptijd te verlagen. Jouw huidige rentetarief wordt gemiddeld met de actuele hypotheekrente van de geldverstrekker in de markt. Je krijgt zo een lagere hypotheekrente voor een nieuwe rentevastperiode. Verder verandert er niets aan jouw hypotheek. Is dit interessant voor jou?

Advies over rentemiddeling

Ben je klant van Freek Hypotheek en heb je een abonnement voor de Hypotheekcheck? Dan word je door de adviseurs van Freek benaderd als er kansen voor jou zijn om de rente jouw hypotheekkosten te verlagen door middel van rentemiddeling.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 15 februari 2017

Situatie

  • Algemeen

Nog geen klant, maar lijkt je dit wel een handige service?

Stel je ons je vraag online of loop eens bij ons binnen voor een advies!

Magazine Freek Bodegraven voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Is jouw financiële buffer groot genoeg?

Bij veel huishoudens kan een onverwachte rekening en het ontbreken van een buffer ineens voor financiële problemen zorgen. Freek denkt met je mee over hoe je voldoende geld achter de hand houdt. 

Hypotheek voor nieuwbouw Parckweide in Bodegraven

Op 11 juli start de verkoop voor fase 2 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven. Ben je geïnteresseerd in één van de 72 duurzame eengezinswoningen? Freek Hypotheek helpt je bij de aankoop door alles te regelen wat met de financiering te maken heeft.