Magazine Freek Hypotheek Deventer najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Met weer veel tips voor jouw hypotheek. Want waarschijnlijk ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar wij wel. De belangrijkste ontwikkelingen houden we bij in onze digitale nieuwsbrief en in dit magazine.

Open het magazine van Freek Hypotheek Deventer via deze link!

Hoeveel kan ik overbieden?
Overbieden is de norm geworden. Sterker nog: er wordt met hogere bedragen overboden dan ooit tevoren. Hoeveel kan je overbieden? Freek geeft advies!

De voordelen van kleiner wonen
Kleiner gaan wonen: voor de een is het noodzaak, voor de ander een bewuste keuze. Maar een kleinere woning heeft zeker zijn voordelen. Freek zet ze op een rij.

Hoelang is de termijn voorbehoud van financiering
Een hypotheek afsluiten kan pas als het koopcontract getekend is. De hypotheek aanvraag kan je al eerder in gang zetten. Meestal heb je uitgezocht of je het bedrag dat je nodig hebt, van de bank kunt lenen. Maar 100% zeker weet je dat niet. Daarom kan je ‘onder voorbehoud van financiering’ een huis kopen. Maar hoelang is die termijn. En wat betekent dat?

Verbouwen: wel of niet doen?
Droom jij ook weleens van extra woonruimte? Denk dan eens aan een verbouwing van je huidige huis! Met een dakkapel of een aanbouw aan je woonkamer kun je aardig wat vierkante meters extra creëren. Twijfel je nog? Freek zet de voor- en nadelen op een rij.

Stel jouw hypotheekvraag aan Freek

Welke hypotheekvraag je ook hebt, we helpen je graag. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak. Onze contactgegevens vind je op www.freekhypotheek.nl/deventer.

Geplaatst

  • Deventer
  • 11 oktober 2021

Situatie

  • Algemeen

De Kroon: nieuwbouw in het hart van Alphen

In het centrum van Alphen aan den Rijn begint in 2021 de bouw voor De Kroon van Alphen. Geïnteresseerd? Freek zorgt voor je hypotheek.

Magazine Freek Hypotheek Utrecht najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Magazine Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn – najaar 2021

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!