Freek update najaar 2017 Zaandam

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Freek begrijpt dat en daarom doen wij dat voor je. Wij zijn er altijd alert op of je kunt besparen op je hypotheek. En we kijken vooruit. Want nu slimme stappen zetten, kan straks financieel voordeel opleveren.

Open of download de update hier!

Het laatste nieuws over jouw hypotheek

Bij Freek gaat het om jou: dat je kunt (blijven) wonen op de plek die je wilt. Daar helpen we je bij. Met onze kennis van hypotheken en omdat we je kennen. Daarom houden we contact en delen we graag het laatste nieuws met je. Een voorbeeld van hoe dit zich uitbetaalt lees je in het interview met Heidi en Jan Maarten. Zij werden positief verrast door het hypotheekadvies van de adviseurs van Freek.

Freek doet het net even anders

Met vriendelijk en persoonlijk hypotheekadvies begeleiden wij huizenkopers vanaf de eerste oriënterende stappen tot aan de laatste aflossingsverplichting. Wij houden gedurende de hele looptijd actief contact en blijven zorgen voor onze klanten. Een compleet nieuwe benadering in de wereld van hypotheken.

Geplaatst

  • Zaandam
  • 25 oktober 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je meer weten over jouw hypotheek?

De adviseurs van Freek Hypotheek Zaandam kijken graag samen naar jouw mogelijkheden.
Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Update voor jouw hypotheek van Freek Zaandam

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Hypotheek oversluiten in Zaandam?

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hypotheek? Freek Zaandam zorgt ervoor!

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.