Freek regelt je hypotheek voor Hof van Rijnenburg

Hof van Rijnenburg in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 28 nieuwbouw koopwoningen. Er komen rijwoningen en twee-onder-een-kap-woningen. Het is mogelijk de woning toekomstgericht om te delen, met een slaap- en badkamer op de begane grond. Het woonhof wordt groen en natuurinclusief ingericht, zodat het aantrekkelijk wordt voor mens én dier.

Wil jij straks gaan wonen in één van deze nieuwe woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij woondromen waar kan maken.

Over de nieuwbouw van Hof van Rijnenburg

Hof van Rijnenburg biedt woningen voor elke generatie: startende gezinnen, doorstromers en levensloopbestendige woningen. Het gezamenlijke openbare hof wordt groen ingericht en maakt het elkaar ontmoeten aantrekkelijk. Dit project is in voorbereiding. De start van de verkoop is later in 2020.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs weten wat er speelt in de gemeente Alphen aan den Rijn. Ook in Hazerswoude-Rijndijk hebben we al veel mensen mogen helpen bij het kopen van hun droomhuis.

We weten precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor dit nieuwbouwproject? Maak een vrijblijvende afspraak. We kunnen elkaar ontmoeten, maar een afspraak per telefoon of beeldbellen is ook mogelijk! Bel 0172 49 29 47 of maak direct een afspraak via het afsprakenformulier op deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 28 mei 2020

Situatie

  • Algemeen