Freek zorgt ook nu voor je hypotheek in Alphen aan den Rijn

Ook tijdens de lockdown kan je bij Freek Hypotheek terecht. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

Wij beantwoorden al jouw vragen over hypotheken en de woningmarkt. Bel 0172 49 29 47 of bezoek freekhypotheek.nl/alphen en stel jouw vraag of plan een afspraak in!

Een afspraak via telefoon, beeldbellen of op kantoor

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Daarom houden wij ons bij Freek Hypotheek aan de richtlijnen van overheid en RIVM. In deze tijd geven wij advies over hypotheken daarom meestal telefonisch of via beeldbellen.

Maar als het nodig is, kan je ook nog steeds bij ons kantoor aan het Raoul Wallenbergplein langskomen. We hebben verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen om coronaproof in gesprek te gaan.

Wil je langskomen op ons kantoor?

Wij vragen je om eerst telefonisch of via deze website een afspraak te maken als je ons kantoor wilt bezoeken. We willen voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Heb je een afspraak en heb je klachten die horen bij het coronavirus (zoals hoesten en koorts)? Dan vragen we je thuis te blijven. We kijken dan samen of de afspraak ook op een andere manier of op een ander moment kan.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 16 december 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of bel ons.

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.