Hypotheek voor Hart van Bodegraven? Maak een afspraak met Freek

Tussen het dorpscentrum van Bodegraven en de groene Binnenpolder wordt een prachtige plek om te wonen gerealiseerd: het Hart van Bodegraven. Er zijn eind 2019 nog enkele woningen beschikbaar? Passen deze woningen perfect bij jou? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. En daarvoor heb je Freek!

Wonen in de Bodegraafse stijl

Op de centraal gelegen locatie ontwikkelt Heijmans 55 eengezinswoningen in de karakteristieke Bodegraafse stijl. Deze typerende vooroorlogse architectuur is veel in het dorpshart van Bodegraven terug te vinden. Het woonoppervlak varieert van 118 m² tot 125 m². Dit is nog uit te breiden met een aanbouw aan de woonkamer. Op hartvanbodegraven.nl vind je meer info over de woningen.

Slim wonen en een slimme hypotheek

De woningen worden standaard uitgerust met een ‘SlimWonen-pakket’. Dit intelligente systeem biedt veel comfort, gemak, sfeer én veiligheid. Met dit pakket krijg je als bewoner inzicht in uw energieverbruik. Ook ben je in staat om zowel het licht als de verwarming op afstand te bedienen. De woningen worden standaard uitgerust met vloerverwarming op alle verdiepingen en zonnepanelen op het dak. Bij een slimme, duurzame woning, hoort ook een slimme en duurzame hypotheek.

Advies over hypotheek Hart van Bodegraven

Wil jij weten hoeveel je kunt lenen en of een woning in het Hart van Bodegraven voor jou haalbaar is? Maak dan snel een afspraak met Freek in Bodegraven.

Geplaatst

  • Bodegraven
  • 14 november 2019

Situatie

  • Algemeen

Neem contact op met Freek Hypotheek Bodegraven

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.