Wonen in Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn? Freek regelt je hypotheek!

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen voor jouw hypotheek voor Rijnvliet.

Over het nieuwbouwproject Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn

Aan de oostzijde van Utrecht Leidsche Rijn, dicht bij de stad, wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Dorps en toch ook stads wonen te midden van groen en water. In de wijk worden diverse natuurrijke plekken ingericht met eetbare planten. Je vindt alles over Rijnvliet op deze website.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs Michiel en Raymond weten alles over hypotheken, ook voor nieuwbouw. Ze weten dan ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten voor je nieuwe woning. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Rijnvliet past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Update september 2019: start verkoop fase 6

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar uit eerdere fases. Maar Rijnvliet gaat verder, want het is hoog tijd voor een nieuwe fase. In fase 6 van dit project worden 36 woningen aangeboden. De verkoop van fase 6 start op 15 oktober. De verschillende woningtypes:

  • Rij- en hoekwoningen
  • Tweekappers
  • Vrijstaande woningen
  • Exclusieve villa’s

Geplaatst

  • Utrecht
  • 19 september 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor Rijnvliet?

Maak een vrijblijvende afspraak. Als je wilt kunnen we ook in de avonduren afspreken! Bel 030 - 677 10 90, stel je vraag hieronder online of maak een afspraak bij ons op kantoor.