Blijf op de hoogte!

  • Vestiging

  • Situatie

  • Other Languages

  • Sorteren

Echtscheiding en jouw hypotheek

Een echtscheiding en jullie hypotheek

14 december 2018
Alphen aan den Rijn

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Huis beveiligen in de wintermaanden

12 december 2018
IJsselstein

De winterperiode is aangebroken, beveilig je huis goed! Het wordt steeds eerder en langer donker buiten. Er zijn minder mensen op straat te vinden. In deze periode grijpen inbrekers hun kans, laat jouw dit niet gebeuren en sta hier stil bij!   Vanaf oktober neemt het aantal inbraken toe. En tijdens de feestdagen ligt het […]

Gratis cadeaukaart t.w.v. € 150,00

11 december 2018
IJsselstein

Sluit jij vóór 31 december 2018 je verzekeringspakket bij Freek Hypotheek IJsselstein. Dan ontvang je een cadeaukaart van bol.com die kan oplopen tot € 150,00* geldig op het gehele assortiment. *Vraag naar de actievoorwaarden.

Wintersport 2018 / 2019

5 december 2018
IJsselstein

De wintersport komt er weer aan. Vele Nederlanders pakken de auto naar hun bestemming. Ga jij ook op wintersport met de auto? Zorg dan dat alles goed geregeld is en voorkom ongelukken. Rijden met winterbanden Rijden met winterbanden is veiliger voor iedereen. In bepaalde landen is het zelfs verplicht om met winterbanden te rijden, denk […]

Betaal-niet-te-veel-belasting-controleer-de-WOZ-beschikking-Freek-Hypotheek

Nieuw leenstelsel toch van invloed op hypotheek

4 december 2018
Freek Hypotheek

Het krijgen van een hypotheek is voor studenten die onder het nieuwe leenstelsel vallen tóch lastiger dan voor mensen die gebruikmaakten van de oude studiefinanciering. Uit onderzoek blijkt dat de belofte die de regering tijdens de invoering van het nieuwe leenstelsel in 2015 deed, niet wordt waargemaakt.  Een studieschuld heeft invloed op het verkrijgen van […]

NHG-grens-vanaf-1-januari-2019-omhoog-naar-€290

“Lagere taxatiekosten brengen kwaliteit in gevaar”

23 november 2018
Freek Hypotheek

Lagere tarieven voor taxaties gaan mogelijk ten koste van de kwaliteit. Daarvoor waarschuwt de NVM in een reactie op de aangenomen motie door de Tweede Kamer over lagere kosten voor taxatierapporten. Aanleiding voor de aangenomen motie is een onderzoek van de Consumentenbond, waarbij flinke verschillen in getaxeerde waarden van dezelfde woning naar voren kwamen. De […]

Rijnvliet-Utrecht-Leidsche-Rijn-Freek-Hypotheek-Utrecht

Wonen in Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn? Freek regelt je hypotheek!

21 november 2018
Utrecht

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen voor jouw hypotheek voor Rijnvliet.

Autoverzekering voor jongeren

20 november 2018
IJsselstein

Hoge premie voor een autoverzekering voor jongeren Een autoverzekering kan erg duur zijn. Dit heeft te maken met de opgebouwde schadevrije jaren en de hogere risicocategorie waar je in valt. Opbouw van schadevrije jaren Een goede oplossing lijkt dat je ouders de verzekering afsluiten op hun naam, maar let op dit is niet toegestaan. Als je […]

Voor de brug: nieuwbouw in Driebruggen

20 november 2018
Bodegraven

Op dinsdag 13 november 2018 is Voor de Brug in verkoop gegaan. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 22 november. Heb jij je ingeschreven of ga je dat nog doen? Dan is het verstandig ook een afspraak te maken met een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Maak je huis energiezuinig

19 november 2018
Freek Hypotheek

Wil jij je steentje bijdragen aan het klimaat door energiezuinig te wonen, maar denk je dat niet te kunnen betalen? Goed nieuws: als je energiebesparende maatregelen neemt in je woning, zoals het aanschaffen van een HR-ketel, zonnepanelen of vloerisolatie, kun je tot 10% meer lenen. Hoe dat precies werkt? Freek legt het uit!

Wanneer is het verstandig om je hypotheek over te sluiten?

16 november 2018
Freek Hypotheek

Als je een huis hebt gekocht, hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over je kersverse hypotheek. Maar wat als je hypotheek al een tijdje loopt? Misschien is in de tussentijd je persoonlijke situatie veranderd, wil je je huis verbouwen of loopt je rentevaste periode af. Freek Hypotheek vertelt je wanneer het verstandig is […]

Hart van Bodegraven hypotheek

Hypotheek voor Hart van Bodegraven? Maak een afspraak met Freek

13 november 2018
Bodegraven

Tussen het dorpscentrum van Bodegraven en de groene Binnenpolder wordt een prachtige plek om te wonen gerealiseerd: het Hart van Bodegraven. Naar verwachting gaan de eerste woningen in het najaar van 2018 in verkoop. Passen deze woningen perfect bij jou? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Haarzicht in Vleuten

13 november 2018
Utrecht

Vlakbij het Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt in Vleuten een prachtige nieuwbouwwijk gebouwd: Haarzicht. Wil jij gaan wonen in één van de 62 royale tweekappers of 6 luxe vrijstaande woningen? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern.

Jouw hypotheek voor Het Noordereinde in Zevenhoven

7 november 2018
Alphen aan den Rijn

Op woensdag 7 november 2018 start de verkoop van 45 duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen in Zevenhoven. Freek helpt je graag met het krijgen van de juiste hypotheek voor Het Noordereinde.

Video-zo-profiteer-je-van-de-lage-rente-Freek-Hypotheek

Video: zo profiteer je van de lage rente

30 oktober 2018
Freek Hypotheek

Door de lage hypotheekrente is dit hét moment om jouw hypotheek eens onder de loep te nemen. Misschien kunnen je maandlasten wel omlaag als je je hypotheek oversluit! Benieuwd op welke manieren je kunt profiteren van de lage rente? Hypotheekadviseur Michiel Pelser van Freek Hypotheek vertelt het je in deze video!

Je-hypotheek-verlagen-door-rentemiddeling-Freek-Hypotheek

Je hypotheek verlagen door rentemiddeling

25 oktober 2018
Freek Hypotheek

Wil je profiteren van de lage rente? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een daarvan is rentemiddeling. Maar wat is dat precies? Freek legt het uit en vertelt je wat de voor- en nadelen zijn. Wat is rentemiddeling? Rentemiddeling is een van de mogelijkheden om jouw maandelijkse hypotheekkosten te verlagen. Hiervoor zet je de rente van […]

Hypotheek-oversluiten-fiscaal-voordelig(er)-Freek-Hypotheek

Hypotheek oversluiten fiscaal voordelig(er)

23 oktober 2018
Alphen aan den Rijn

De belastingtarieven worden de komende jaren lager. De belastingverlaging wordt versneld doorgevoerd. Dat heeft invloed op jouw hypotheek en maakt oversluiten extra interessant. Hoe dat zit, leg ik je graag uit.

Hypotheek-voor-senioren-wat-is-mogelijk-Freek-Hypotheek

Hypotheek voor senioren, wat is mogelijk?

19 oktober 2018
Alphen aan den Rijn

Bereik je binnen 10 jaar je pensioenleeftijd en wil je verhuizen of je hypotheek afsluiten? Dan heb ik goed nieuws. Je kunt nu eenvoudiger een hypotheek krijgen. Dit komt omdat de acceptatienormen voor een NHG-hypotheek zijn verruimd.

Het-Havenhuys-Alphen-aan-den-Rijn-Freek-Hypotheek

Wonen in Het Havenhuys? Freek regelt je hypotheek!

17 oktober 2018
Alphen aan den Rijn

Binnenkort start de verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de 34 woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen voor jouw hypotheek voor Het Havenhuys.

DOK2404-Alphen-aan-den-Rijn-Freek-Hypotheek

Jouw hypotheek voor DOK2404 in Alphen aan den Rijn

12 oktober 2018
Alphen aan den Rijn

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject DOK2404 in Alphen aan den Rijn is gestart. Wil jij gaan wonen in één van de 29 woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

Kitty-Walet-laat-je-aflossingsvrije-hypotheek-doorlichten-door-hypotheekadviseur-Freek-Hypotheek

“Laat je aflossingsvrije hypotheek doorlichten door hypotheekadviseur”

9 oktober 2018
Freek Hypotheek

De aflossingsvrije hypotheek was jaren geleden enorm populair; zo’n één miljoen Nederlandse huishoudens sloten een aflossingsvrije hypotheek af. Bij deze hypotheekvorm lost men de hypotheek niet gedurende de looptijd af, maar pas na afloop. In 2035 wordt de eerste grote groep aflossers verwacht. Echter is de Nederlandse Vereniging van Banken bang dat daadwerkelijk aflossen ver […]

Hypotheek voor 3Koppenland in Noorden? Bel Freek!

8 oktober 2018
Alphen aan den Rijn

Op 10 oktober start de verkoop voor de nieuwbouwwoningen 3Koppenland in Noorden, gemeente Nieuwkoop. Bij project 3Koppenland worden 25 energiezuinige en duurzame eengezinswoningen gebouwd. Heb je interesse in deze woningen? Dan helpt Freek je graag met jouw hypotheek.

Informatieavond-Hypotheek-5-oktober-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn

Vrijdag 5 oktober informatieavond over jouw hypotheek

2 oktober 2018
Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 6 oktober start de NVM Open Huizen Route. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe woning? Kom dan naar de informatieavond die wij organiseren.

Overlijdensrisicoverzekering-kan-jouw-premie-omlaag-Freek-Hypotheek

Overlijdensrisico- verzekering: kan jouw premie omlaag?

1 oktober 2018
Freek Hypotheek

Heb je een paar jaar geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Dan is het misschien verstandig om je premie nog eens te bekijken. Door ontwikkelingen in de markt zijn de premies nu veel lager dan een aantal jaar terug.

NHG-grens-vanaf-1-januari 2019-omhoog-naar-290000-Freek-Hypotheek

NHG-grens vanaf 1 januari 2019 omhoog naar €290.000

27 september 2018
Freek Hypotheek

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een woning. De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat vanaf 1 januari 2019 weer omhoog. De grens stijgt van €265.000 naar €290.000.

Video: voor deze rentevaste periode kun je het beste kiezen

25 september 2018
Freek Hypotheek

De hypotheekrente staat al een tijdje vrij laag. Begrijpelijk dus dat je daar van wil profiteren! Maar voor welke rentevaste periode kun je het beste kiezen? Hypotheekadviseur Perry Brouwer van Freek Hypotheek geeft advies.

Kun-je-een-hypotheek-afsluiten-als-je-een-studieschuld-hebt-Freek-Hypotheek

Kun je een hypotheek afsluiten als je een studieschuld hebt?

21 september 2018
Freek Hypotheek

Als je een hypotheek wil afsluiten, wordt er niet alleen gekeken naar je inkomsten en hoeveel eigen vermogen je hebt, maar ook hoeveel en wat voor schulden je hebt. Je studieschuld dus ook. Door je studieschuld vermindert namelijk je maximale hypotheek.

Private-lease-van-invloed-op-maximale-hypotheek-Freek-Hypotheek

Private lease van invloed op maximale hypotheek

18 september 2018
Freek Hypotheek

Het aanschaffen van een gloednieuwe auto is niet voor iedereen weggelegd. Private lease is dan een alternatief; zo kun je tegen een vast maandtarief in een nieuwe auto rijden.  Maar wist je dat private lease je maximale hypotheek kan beïnvloeden?

Woningmarkt-Leidsche-Rijn-Vleuten-De-Meern-Freek-Hypotheek-Utrecht

De woningmarkt in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern

13 september 2018
Utrecht

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Het aantal woningzoekenden stijgt dan ook flink in dit deel van Utrecht.

nog-een-korte-looptijd-van-je-hypotheekrente-denk-aan-oversluiten-Freek-Hypotheek

Nog een korte looptijd van je hypotheekrente? Denk aan oversluiten!

31 augustus 2018
Freek Hypotheek

Heb je nog een korte looptijd van je hypotheekrente? Dan is dit het moment om te denken aan oversluiten. De hypotheekrente staat nu nog historisch laag, maar volgens experts is de kans groot dat dat binnenkort gaat veranderen. Het moment dus om nu nog te profiteren van de lage rente!

Video: dit zijn de hypotheek- mogelijkheden voor senioren

27 augustus 2018
Freek Hypotheek

Senioren hebben vaak andere hypotheekwensen dan jongeren. Maar kun je als 55-plusser nog wel een hypotheek afsluiten? Of kun je iets doen met de overwaarde van je woning? Hypotheekadviseur Rob van Rooijen van Freek Hypotheek vertelt het je in deze video!

rentemiddeling-en-jouw-hypotheek-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn-Bodegraven-Utrecht

Rentemiddeling en jouw hypotheek

21 augustus 2018
Alphen aan den Rijn

Wil je jouw hypotheek aanpassen om te profiteren van de lage rentestand? Dan is rentemiddeling soms een goede mogelijkheid. Freek legt uit wat rentemiddeling precies is en zet de voor- en nadelen op een rij.

jouw-hypotheek-voor-het-noordereiland-in-nieuwveen-regel-je-bij-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn

Jouw hypotheek voor het Noordereiland in Nieuwveen

17 augustus 2018
Alphen aan den Rijn

Op 3 september start de verkoop van 29 kavels op het Noordereiland in Nieuwveen. Wil jij daar jouw droomhuis bouwen? Freek helpt met je hypotheek.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

8 augustus 2018
Alphen aan den Rijn

Aan de noordrand van Nieuwkoop start de ontwikkeling van het woningbouwproject Buytewech-Noord. Wil jij straks gaan wonen in één van deze nieuwe woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.

Hypotheek krijgen steeds makkelijker voor ondernemers

7 augustus 2018
Freek Hypotheek

Ben je langer dan twaalf maanden actief als ondernemer? Dan kun je met de nieuwe Inkomensverklaring Ondernemer van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) een stuk makkelijker een hypotheek met NHG krijgen. Waar je voorheen minimaal drie jaar actief moest zijn als ondernemer, is dit nu ingekort tot minimaal één jaar.

hoe-lang-duurt-het-voor-jouw-hypotheek-is-aangevraagd-Freek-Hypotheek

Hoe lang duurt het voor jouw hypotheek is aangevraagd?

3 augustus 2018
Freek Hypotheek

Het afsluiten van een hypotheek gaat steeds sneller. Gemiddeld is een hypotheek binnen 27 dagen rond. Vorig jaar duurde dat met 36 dagen nog ruim een week langer. Toch is een hypotheek afsluiten niet 1, 2, 3 gebeurd. Hoe lang duurt het voor een hypotheek is aangevraagd? 

video-zo-koop-je-als-starter-je-eerste-woning-Freek-Hypotheek

Video: zo koop je als starter je eerste woning

24 juli 2018
Freek Hypotheek

Ben jij starter en wil je graag jouw eerste huis kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze video vertelt hypotheekadviseur Ellen van Meijeren van Freek Hypotheek hoe je dat het beste kunt aanpakken!

aflosboete-niet-alleen-voor-ouderen-Freek-Hypotheek

Minder hypotheken afgesloten door starters

20 juli 2018
Freek Hypotheek

Het aantal starters dat een hypotheek heeft afgesloten, is flink afgenomen. Het afgelopen kwartaal werden 33.000 hypotheekaanvragen gedaan. Dat is ruim 9 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

verhuizen-hypotheek-mee-verhuizen-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Huizenkopers overbieden met gemiddeld € 4.750

4 juli 2018
Freek Hypotheek

Omdat de hypotheekrente nog steeds heel laag is en de concurrentie onder huizenkopers relatief groot, wordt er bij het kopen van een huis vaak overboden, in 2018 gemiddeld met € 4.750. Dat blijkt uit een onderzoek van Knab Bank, die het biedgedrag van 1.500 klanten onderzocht.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Aantal hypotheekaanvragen groeit in tweede kwartaal 2018

4 juli 2018
Freek Hypotheek

Het aantal aanvragen voor een nieuwe hypotheek is in het tweede kwartaal van dit jaar met 2,4 procent gestegen. In totaal werden er in de eerste zes maanden van 2018 zo’n 86.000 hypotheekaktes getekend. In 2017 waren dat er nog 84.000.

Wat-zijn-de-hypotheekmogelijkheden-voor-senioren-Freek-Hypotheek

Wat zijn de hypotheek- mogelijkheden voor senioren?

21 juni 2018
Freek Hypotheek

Senioren hebben over het algemeen andere hypotheekwensen dan jongeren. Maar kun je als 55-plusser nog wel een hypotheek afsluiten? Of kun je iets doen met de overwaarde van je woning? Freek vertelt wat jouw mogelijkheden zijn.

Aarkadekwartier: nieuwbouw in het centrum van Alphen aan den Rijn

20 juni 2018
Alphen aan den Rijn

Het Aarkadekwartier vind je midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in het Aarkadekwartier? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

starter-vertrouwt-op-onafhankelijk-hypotheekadviseur-Freek-Hypotheek

Starter vertrouwt op onafhankelijk hypotheekadviseur

18 juni 2018
Freek Hypotheek

De overgrote meerderheid van starters vertrouwt voor zijn hypotheek op een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij het afsluiten van een hypotheek willen 9 van de 10 mensen hulp van een professional.

Zomeractie: € 750 korting bij Freek Hypotheek Utrecht

14 juni 2018
Utrecht

Wil je deze zomer jouw hypotheek oversluiten en profiteren van de lage hypotheekrente? Doe dan mee aan de zomeractie van Freek Hypotheek Utrecht en bespaar op je hypotheek.

hypotheek-verhogen-voor-verbouwing-Freek-Hypotheek

Hypotheek verhogen voor verbouwing

8 juni 2018
Freek Hypotheek

Huiseigenaren kiezen steeds vaker voor het verbouwen van hun huidige woning. Hiervoor sluiten mensen regelmatig een tweede hypotheek af. Maar hoe werkt dat? Freek vertelt je meer!

Meer-eigen-geld-nodig-bij-aankoop-woning-Freek-Hypotheek

Meer eigen geld nodig bij aankoop woning

31 mei 2018
Freek Hypotheek

Bij de aankoop van een woning krijg je te maken met allerlei kosten. Naast de koopsom betaal je bijvoorbeeld voor de notaris en het hypotheekadvies. Gemiddeld komt dit neer op zo’n 6% van de koopsom. De tijd dat deze kosten in de hypotheek meegefinancierd konden worden, is voorbij.

aflosboete-niet-alleen-voor-ouderen-Freek-Hypotheek

“Door Freek konden we toch ons droomhuis kopen”

28 mei 2018
Freek Hypotheek

Het kopen van een huis is voor een freelancer of voor iemand met een tijdelijk contract niet altijd even makkelijk. Dat geldt ook voor Michiel en Eva uit Eindhoven. Met de hulp van Freek konden zij toch hun droomhuis kopen.

Wat-gebeurt-er-met-je-hypotheek-bij-scheiden-Freek-Hypotheek

Wat gebeurt er met je hypotheek bij scheiden?

22 mei 2018
Freek Hypotheek

Scheiden is natuurlijk al vervelend genoeg, maar als je samen met je ex-partner een huis hebt, dan moet je het een en ander regelen. Freek zet het voor je op een rijtje.

Wonen-in-de-Kloostertuinen-in-Alphen-aan-den-Rijn-Freek-zorgt-voor je-hypotheek

Wonen in de Kloostertuinen in Alphen aan den Rijn? Freek zorgt voor je hypotheek

16 mei 2018
Alphen aan den Rijn

In nieuwbouwproject de Kloostertuinen in Alphen aan den Rijn worden 93 nieuwe woningen gebouwd. Wil jij gaan wonen in één van de 93 woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

wat-betekent-een-scheiding-voor-je-hypotheek-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Je hypotheek na een scheiding

15 mei 2018
Freek Hypotheek

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie samen een eigen woning hebben, dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak

enorme-stijging-van-huizenprijzen-verwacht-Freek-Hypotheek

Enorme stijging van huizenprijzen verwacht

14 mei 2018
Freek Hypotheek

Het lijkt erop dat de huizenprijzen dit jaar ‘spectaculair harder’ stijgen. Dat schrijft RTL Nieuws.

Freek genomineerd voor Gouden Lotus Award 2018

14 mei 2018
Freek Hypotheek

Fantastisch nieuws voor Freek, want Freek is genomineerd voor een Gouden Lotus Award 2018!

Laag-lager-laagst-wat-gebeurt-er-met-de-hypotheekrente-Freek-Hypotheek

Laag, lager, laagst: wat gebeurt er met de hypotheekrente?

30 april 2018
Freek Hypotheek

Het kan je niet ontgaan zijn dat de rente uitzonderlijk laag staat. Voor de spaarder is dat vervelend, als je een eigen woning hebt juist heel prettig. Helaas zie je dat niet iedereen er al van profiteert.

Wonen in Vrijeveld? Kom 11 mei langs bij Freek!

24 april 2018
Bodegraven

Binnenkort start de verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Vrijeveld in Bodegraven. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan langs tijdens de informatiedag bij Freek op vrijdag 11 mei. Loop tussen 11.00 uur en 19.00 uur bij ons binnen voor een gratis financieel gesprek.

als-samengesteld-gezin-een-huis-kopen-Freek-Hypotheek

Als samengesteld gezin een huis kopen

20 april 2018
Freek Hypotheek

Hebben jullie een samengesteld gezin en willen jullie samen een huis kopen? Dan zijn er bepaalde zaken waarmee je rekening moet houden.

Nog deze lente een lagere rente?

20 april 2018
Utrecht

Wil je deze lente nog een lagere rente? Profiteer van de lage hypotheekrente en bespaar op je hypotheek bij Freek Hypotheek Utrecht. En als je vóór 21 juni je hypotheek bij ons oversluit, dan profiteer je ook nog eens van € 750 lentekorting.

gezinsuitbreiding-wat-verandert-er-in-jouw-financiele-situatie-Freek-Hypotheek

Gezinsuitbreiding: wat verandert er in jouw financiële situatie?

13 april 2018
Freek Hypotheek

Krijgen jullie een kindje? Gefeliciteerd! Een spannende periode staat voor de deur. Een grote verandering zoals gezinsuitbreiding is een goede reden om jullie financiële situatie eens onder de loep te nemen. Freek vertelt je waarom.

Lagere-hypotheekrente-wat-moet-ik-doen-Freek-Hypotheek

Lagere hypotheekrente: wat moet ik doen?

10 april 2018
Alphen aan den Rijn

Denk je dat je te veel rente betaalt voor jouw hypotheek? Dan ben je niet de enige. Want heel veel mensen hebben een hypotheekrente die veel hoger ligt dan wat tegenwoordig wordt aangeboden. Is er voor jou ook kans om je hypotheekrente en dus je maandlasten te verlagen?

informatieavond hypotheek in Alphen aan den Rijn op vrijdag 6 april

27 maart 2018
Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen of je hypotheek wijzigen en heb je hier vragen over? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag voor je. Om je een extra kans te geven je vragen te stellen, organiseert Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn een informatieavond.

Duurzaamheid wordt onderdeel van hypotheekadvies

15 maart 2018
Freek Hypotheek

Klanten die een hypotheek willen afsluiten, worden binnenkort in een adviesgesprek door een aantal banken geïnformeerd over het duurzamer maken van de beoogde koopwoning.

samenwonen-zo-voeg-je-twee-hypotheken-samen-Freek-Hypotheek

Samenwonen? Zo voeg je twee hypotheken samen

13 maart 2018
Freek Hypotheek

Jullie gaan samenwonen, gefeliciteerd! Maar wat te doen als jullie allebei al een koopwoning hebben en samen een nieuwe woning willen kopen? Freek geeft advies!

aantal-vergunningen-nieuwbouwwoningen-gestegen-Freek-Hypotheek

Aantal vergunningen voor nieuwbouwwoningen gestegen

2 maart 2018
Freek Hypotheek

Er worden veel nieuwe huizen gebouwd in Nederland. In 2017 steeg het aantal vergunningen voor nieuwbouwwoningen naar 70.000. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

anw-compensatie-en-jouw-hypotheek-Freek-Hypotheek

Bodem lage hypotheekrente bereikt

19 februari 2018
Freek Hypotheek

Als we hypotheekverstrekkers moeten geloven, is de lage hypotheekrente binnenkort verleden tijd. Het lijkt erop dat de hypotheekrente weer snel gaat stijgen.

aflosboete-niet-alleen-voor-ouderen-Freek-Hypotheek

Aflosboete niet alleen voor ouderen

16 februari 2018
Freek Hypotheek

Bij een aflosboete denkt men snel aan ouderen. Want je krijgt er pas na je pensioen mee te maken. Toch? Of niet? Freek geeft uitsluitsel.

How will the mortgage interest in the Netherlands develop in 2018?

15 februari 2018
Freek Hypotheek

Is it wise – and advantageous – to extend or adjust your mortgage now, because of the low interest rates? Or is it better to wait? Freek Hypotheek gives advice.

huizenprijzen-2018-nog-omhoog-Freek-Hypotheek

‘Huizenprijzen in 2018 nog verder omhoog’

15 februari 2018
Freek Hypotheek

De huizenprijzen gaan in 2018 nog harder omhoog dan vorig jaar. Dat verwachten economen van de Rabobank.

freek-hypotheek-wenst-je-een-mooi-2018

Moeite met het krijgen van een hypotheek? Schakel je ouders in!

12 februari 2018
Freek Hypotheek

Ben je starter en kun je met moeite een hypotheek krijgen, omdat je niet zoveel eigen geld hebt om in te leggen? Misschien kunnen je ouders uitkomst bieden.

Zzp’ers kiezen voor hypotheek met NHG

9 februari 2018
Freek Hypotheek

Goed nieuws voor zelfstandig ondernemers! Ruim duizend zzp’ers hebben namelijk al gebruikgemaakt van de mogelijkheid om met een inkomensverklaring een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) te kunnen afsluiten.

Hypotheek oversluiten of verhuizen?

30 januari 2018
Alphen aan den Rijn

Ga je verhuizen of je hypotheek oversluiten? Een lastige keuze die je daarom misschien liever nog even uitstelt. De kans bestaat echter dat je met te lang wachten je eigen glazen ingooit.

Huis-kopen-wacht-niet-te-lang-Freek-Hypotheek

Huis kopen? Wacht niet te lang

16 januari 2018
Freek Hypotheek

De woningmarkt is niet echt florissant te noemen. Er staan weinig huizen te koop en ook de nieuwbouw loopt nog niet storm. Met als resultaat dat de huizenprijzen blijven stijgen.

Wat gaat de hypotheekrente doen in 2018?

15 januari 2018
Freek Hypotheek

Is het verstandig – en voordelig – om je hypotheek nu te verlengen of aan te passen, in verband met de lage rentestand? Of kun je toch beter even wachten? Freek geeft advies.

Betaal-niet-te-veel-belasting-controleer-de-WOZ-beschikking-Freek-Hypotheek

Betaal niet te veel belasting; controleer de WOZ-beschikking

14 januari 2018
Freek Hypotheek

Of je nu al een woning hebt, of van plan bent er een te kopen: de WOZ-waarde is heel belangrijk voor de hoogte van je woonlasten. Freek vertelt je er meer over.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Wanneer zijn jouw 30 jaar voorbij en moet je aflossen?

12 januari 2018
Freek Hypotheek

Als je een aflossingsvrije hypotheek afsluit, denk je nog lang niet aan het moment waarop je moet terugbetalen. Ons advies: doe dit vooral wél, om grote problemen te voorkomen.

overlijdensrisicoverzekering-en-je-hypotheek-welke-ingangsdatum-Freek-Hypotheek

Overlijdensrisico- verzekering en je hypotheek: welke ingangsdatum?

11 januari 2018
Alphen aan den Rijn

Als je een woning koopt, sluit je daarvoor een hypotheek af. Daar hoort vaak ook een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bij. Bij het afsluiten van een ORV is het belangrijk goed na te denken over de ingangsdatum.

Freek-zorgt-ook-in-Utrecht-voor-je-hypotheek-Freek-Hypotheek-Utrecht

Freek zorgt ook in Utrecht voor je hypotheek

2 januari 2018
Utrecht

Sinds december 2017 is Freek Hypotheek ook actief in Utrecht Vleuten De Meern. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland.

freek-hypotheek-wenst-je-een-mooi-2018

Freek wenst je een mooi 2018!

2 januari 2018
Freek Hypotheek

2017 is alweer voorbij: tijd om te focussen op een heel nieuw jaar dat voor je ligt. Blijft alles bij het oude… of niet?

anw-compensatie-en-jouw-hypotheek-Freek-Hypotheek

Anw-compensatie en jouw hypotheek

27 december 2017
Freek Hypotheek

Bij de pensioenregeling van ABP vervalt de Anw-compensatie. Wat betekent het vervallen van deze compensatie en wat zijn de gevolgen voor jouw hypotheek?

overlijdensrisicoverzekering-en-je-hypotheek-welke-ingangsdatum-Freek-Hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten in Eindhoven?

19 december 2017
Eindhoven

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Eindhoven. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste aflossingsverplichting. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

Kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-Freek-Hypotheek-Helmond

Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in Eindhoven?

19 december 2017
Eindhoven

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Hypotheek oversluiten in regio Eindhoven?

19 december 2017
Eindhoven

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-Freek-Hypotheek-Helmond

Vanwege een verbouwing je hypotheek aanpassen?

19 december 2017
Eindhoven

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Eindhoven

19 december 2017
Eindhoven

De huurprijzen gaan geregeld omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Toch denken veel huurders nog steeds dat een koophuis voor hen te duur is.

Freek Hypotheek groeit naar 11 vestigingen

19 december 2017
Freek Hypotheek

In januari 2018 groeit Freek Hypotheek van 7 naar 11 vestigingen. Freek zorgt straks ook in Eindhoven (twee vestigingen), Helmond en Utrecht voor je hypotheek.

wat-betekent-een-scheiding-voor-je-hypotheek-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek in Eindhoven?

19 december 2017
Eindhoven

Freek Hypotheek Eindhoven helpt je verder met jou echtscheiding Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

verhuizen-hypotheek-mee-verhuizen-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Verhuizen? Hypotheek mee-verhuizen?

19 december 2017
Eindhoven

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Maar kan je hypotheek dan meeverhuizen? Gelukkig heb je Freek. Freek laat je zien welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek-Helmond

Je eerste hypotheek afsluiten in Helmond?

19 december 2017
Helmond

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Helmond. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste aflossingsverplichting. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

Kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-Freek-Hypotheek-Helmond

Kunnen senioren een hypotheek afsluiten in Helmond?

19 december 2017
Helmond

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Hypotheek oversluiten in Helmond

19 december 2017
Helmond

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-Freek-Hypotheek-Helmond

Verbouwing op stapel? Hypotheek aanpassen in Helmond

19 december 2017
Helmond

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Hypotheek Helmond Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer.

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Helmond

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Helmond

19 december 2017
Helmond

Regelmatig gaan veel huurprijzen weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Toch denken veel huurders nog steeds dat een koophuis voor hen te duur is.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-helmond

Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek in Helmond?

19 december 2017
Helmond

Freek Hypotheek Helmond helpt je verder met jou echtscheiding Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Helmond

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Helmond?

19 december 2017
Helmond

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Maar kan je dan je hypotheek meeverhuizen?

Koopwoning-maakt-tevreden-en-gelukkig-Freek-Hypotheek

Koopwoning maakt tevreden en gelukkig

15 december 2017
Freek Hypotheek

Huishoudens die wonen in een koopwoning zijn meer tevreden over hun onderkomen en de omgeving dan huurders. Ook zijn kopers gelukkiger dan huurders.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Utrecht

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis

12 december 2017
Utrecht

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

new-rules-for-mortgage-loans-freek-hypotheek

New rules for mortgage loans

5 december 2017
Freek Hypotheek

From January 1, 2018 on, the rules for mortgage loans will change. The maximum mortgage loan will be 100 percent of the value of the home.

Veel-winst-bij-verkoop-woning-Freek-Hypotheek

Veel winst bij verkoop woning

4 december 2017
Freek Hypotheek

In 2017 worden driekwart van de woningen met winst verkocht. De verkoopsom lag gemiddeld 32 duizend euro boven de oorspronkelijke aankoopsom.

hypotheek-oversluiten-met-lagere-maandlasten-utrecht-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten met lagere maandlasten in Utrecht

30 november 2017
Utrecht

Heb je een hypotheek die al wat langer loopt? Dan is jouw hypotheek oversluiten vaak heel verstandig. Freek Hypotheek Utrecht vertelt je waarom.

Hypotheek-oversluiten-in-helmond-en-besparen-op-jouw-maandlasten-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Helmond en besparen op jouw maandlasten

27 november 2017
Helmond

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

hypotheek-oversluiten-in-eindhoven-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Eindhoven?

23 november 2017
Eindhoven

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen.

WOZ-waarde-stijgt-wat-betekent-dit-Freek-Hypotheek

WOZ-waarde stijgt: wat betekent dit?

22 november 2017
Freek Hypotheek

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen is voor het tweede jaar op rij gestegen. Op 1 januari 2017 was de WOZ-waarde gemiddeld 216.000 euro. Dit is een stijging van 3,3% ten opzichte van vorig jaar.

Overbieden-op-een-woning-wat-zijn-de-risicos-Freek-Hypotheek

Overbieden op een woning? Wat zijn de risico’s?

20 november 2017
Freek Hypotheek

Je kunt er bijna niet meer omheen, overbieden. In heel Nederland staat de huizenmarkt op zijn kop. Op veel huizen wordt er boven de vraagprijs geboden. Is dat nou wel verstandig?

hypotheek-voor-starters-in-eindhoven-met-hulp-van-freek-hypotheek

Hypotheek voor starters in Eindhoven met hulp van Freek

17 november 2017
Eindhoven

Ge je jouw eerste huis te kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hypotheek voor starters. Freek Hypotheek Eindhoven helpt je graag.

hypotheek-voor-starters-in-utrecht-freek-hypotheek-utrecht

Hypotheek voor starters in Utrecht

16 november 2017
Utrecht

Ben je van plan je eerste huis te kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hypotheek voor starters. Freek Hypotheek Utrecht kan je hier natuurlijk bij helpen.

apply-for-a-mortgage-with-a-perspective-statement-freek-hypotheek

Apply for a mortgage with a perspective statement

10 november 2017
Freek Hypotheek

The labor market is changing. More people are freelancing nowadays than ever before. Also, there are more and more people living on a flexible income. Happily, mortgage providers are playing into this.

hypotheek-voor-starters-in-helmond-freek-helpt-je-op-weg-freek-hypotheek-helmond

Hypotheek voor starters in Helmond: Freek helpt je op weg

10 november 2017
Helmond

Je eerste huis kopen? Wij regelen een hypotheek voor starters. Want er valt veel te regelen. Gelukkig heb je Freek.

Hypotheek met leennormen 2017? Dan moet je opschieten

3 november 2017
Freek Hypotheek

Koop je een huis in november of december? Dan kan het zijn dat je met de leennormen voor 2018 te maken krijgt. Wat betekent dit voor jouw hypotheek?

hypotheek-voor-ouderen-Freek-Hypotheek-Amersfoort

Hypotheek voor ouderen

3 november 2017
Amersfoort

Wat zijn de mogelijkheden om als 55-plusser een hypotheek te krijgen? Vanaf wanneer wordt er gekeken naar mijn pensioeninkomen? Hoe worden mijn hypotheeklasten getoetst? Kan ik mijn woning volledig financieren? Geldt er een maximale leeftijd om een hypotheek af te sluiten? Of wat is de maximale looptijd van de hypotheek?

Freek update najaar 2017 Alphen aan den Rijn

27 oktober 2017
Alphen aan den Rijn

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Freek update najaar 2017 Zaandam

25 oktober 2017
Zaandam

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Freek update najaar 2017 Voorhout

25 oktober 2017
Voorhout

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Freek update najaar 2017 Noordwijk

25 oktober 2017
Noordwijk

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Freek update najaar 2017 IJsselstein

25 oktober 2017
IJsselstein

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Freek update najaar 2017 Amersfoort

25 oktober 2017
Amersfoort

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Freek update najaar 2017 Bodegraven

25 oktober 2017
Bodegraven

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Hypotheek-met-NHG-hogere-grens-in-2018-Freek-Hypotheek

Hypotheek met NHG: hogere grens in 2018

23 oktober 2017
Freek Hypotheek

De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat in 2018 omhoog. Een huis kopen met NHG mag volgend jaar tot 265.000 euro. Er komen dus meer hypotheken voor de garantie in aanmerking.

changing-your-mortgage-five-reasons-to-act-now-freek-hypotheek

Changing your mortgage: five reasons to act now

18 oktober 2017
Freek Hypotheek

A lot of people with (old) mortgages are not satisfied with the deal they’ve got. How about you? Freek can help you improve your mortgage!

nieuwe-leennormen-voor-hypotheek-freek-hypotheek

Nieuwe leennormen voor hypotheek

18 oktober 2017
Freek Hypotheek

Per 1 januari 2018 wijzigen de leennormen voor hypotheken. De maximale hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning wordt 100%.

woning-verhuren-mag-vaak-niet-van-hypotheekverstrekker-freek-hypotheek

Woning verhuren mag vaak niet van hypotheekverstrekker

17 oktober 2017
Freek Hypotheek

Wil je jouw woning verhuren, bijvoorbeeld via Airbnb? Dan moet je er rekening mee houden dat dit vaak niet mag. Dit staat in de hypotheekvoorwaarden.

Afbouwen hypotheekrenteaftrek: wat zijn de gevolgen voor jouw hypotheek?

6 oktober 2017
Freek Hypotheek

De hypotheekrenteaftrek wordt vanaf 2020 versneld afgebouwd. De aftrek wordt in vier stappen van 3 procent beperkt tot het laagste belastingtarief. Dat tarief is nu 37 procent.

risico-opslag-in-hypotheek-moet-automatisch-freek-hypotheek

Risico-opslag in hypotheek moet automatisch

4 oktober 2017
Freek Hypotheek

Bij een hypotheek betaal je een hogere rente als het risico voor de bank hoger is. Dit wordt rente-opslag of risico-opslag genoemd.

nieuwe-regels-betaalrekeningen-freek-hypotheek

Nieuwe regels betaalrekeningen

2 oktober 2017
Freek Hypotheek

Volgend jaar gelden nieuwe regels over de informatie van uw betaalrekeningen bij de bank. De Payment Service Directive 2 wordt in 2018 in Nederland actief.

woningen-duurder-dan-ooit-freek-Hypotheek

Woningen duurder dan ooit

29 september 2017
Freek Hypotheek

De gemiddelde koopsom van bestaande woningen is in augustus uitgekomen op 268.500 euro. Er worden meer woningen verkocht. Tot en met augustus al 155.040.

Wat moet je weten over fiscale regels restschuld

27 september 2017
Freek Hypotheek

Is jouw hypotheek hoger dan de verkoopopbrengst van je woning? Dan heb je te maken met een restschuld. Als je voor 1 januari 2018 verhuist, dan is de hypotheekrente over deze restschuld fiscaal aftrekbaar.

dual-income-earners-may-get-higher-mortgage-freek-hypotheek

Dual-income earners may get higher mortgage

20 september 2017
Freek Hypotheek

In 2018 dual-income earners are able to borrow more when buying a home. The second income may count for up to 70 percent when applying for a mortgage.

problemen-met-aflossingsvrije-hypotheek-50-plusser-freek-hypotheek

Problemen met aflossingsvrije hypotheek 50-plusser

14 september 2017
Freek Hypotheek

50-plussers met een aflossingsvrije hypotheek zich niet bewust dat bij het aangaan van een nieuwe hypotheek vooral wordt gekeken naar het inkomen.

Informatieavond over huis kopen in Alphen aan den Rijn

13 september 2017
Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn? Dan heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Kom naar de informatieavond op vrijdag 29 september 2017 van 18:00 tot 21:00 uur.

tweeverdieners-krijgen-mogelijk-hogere-hypotheek-freek-hypotheek

Tweeverdieners krijgen mogelijk hogere hypotheek

29 augustus 2017
Freek Hypotheek

Tweeverdieners kunnen straks mogelijk meer lenen voor de aankoop van een woning. Het tweede inkomen gaat voor 70% meetellen bij de hypotheekaanvraag.

hypotheek-oversluiten-5-redenen-om-nu-in-actie-te-komen-freek-hypotheek-alphen-aan-den-rijn

Hypotheek oversluiten: 5 redenen om nu in actie te komen

25 augustus 2017
Freek Hypotheek

Veel mensen met een hypotheek die al wat langer loopt, zijn daar niet tevreden mee. Lees in deze blog waarom nu jouw hypotheek oversluiten verstandig is.

Schenken voor aankoop van jouw woning

10 augustus 2017
Freek Hypotheek

Er zijn voor ouders interessante (fiscale) mogelijkheden om kinderen te helpen bij de aankoop van een woning. Beslissingen over schenken kunnen grote gevolgen hebben. Freek zet daarom graag de belangrijkste opties voor jullie op een rij.

een-hypotheek-afsluiten-als-zelfstandig-ondernemer-freek-hypotheek

Een hypotheek afsluiten als zelfstandig ondernemer

4 augustus 2017
Amersfoort

Ook als startend ondernemer, zelfstandige zonder personeel (zzp’er), freelancer of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) is het krijgen van een hypotheek niet onmogelijk. De arbeidsmarkt verandert, steeds meer mensen werken als zzp’er en hypotheekaanbieders spelen hier gelukkig steeds beter op in.

Appartement kopen? Wij weten waar je op moet letten

1 augustus 2017
Freek Hypotheek

Bij de aankoop van een appartement moet je rekening houden met een aantal bijzondere zaken. Zoals de splitsingsakte en de servicekosten. Freek vertelt je er graag meer over.

Financiële meevaller gebruiken voor hypotheek

26 juli 2017
Freek Hypotheek

Heb je onlangs een financiële meevaller gehad? Vaak is het mogelijk om een deel van je hypotheek tussentijds af te lossen. Hierdoor dalen de maandlasten en hou je iedere maand meer geld over.

hypotheek-met-advies-of-execution-only-freek-hypotheek

Hypotheek met advies of execution only?

19 juli 2017
Freek Hypotheek

Uit onderzoek blijkt dat het verschil in kosten erg klein is tussen execution only en een hypotheek afsluiten met advies. De hypotheek-doe-het-zelver loopt dus risico terwijl het kostenvoordeel verwaarloosbaar is.

huizenprijzen-stijgen-maar-rente-is-nog-steeds-laag-freek-hypotheek

Huizenprijzen stijgen, maar rente is nog steeds laag

14 juli 2017
Freek Hypotheek

Het woningaanbod neemt af en de huizenprijzen stijgen. Toch zien we de koop van een woning nog steeds zitten door de zeer lage hypotheekrente.

hypotheek-aanvragen-met-perspectiefverklaring-freek-hypotheek

Hypotheek aanvragen met perspectiefverklaring

5 juli 2017
Freek Hypotheek

Het is voor mensen met een flexibel inkomen en arbeidsperspectief, zoals uitzendkrachten, steeds beter mogelijk om een huis te kopen. Hiervoor vragen de aanbieders om een perspectiefverklaring.

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Zaandam

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Zaandam

4 juli 2017
Zaandam

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Zaandam geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Voorhout

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Voorhout

4 juli 2017
Voorhout

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Voorhout geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Noordwijk

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Noordwijk

4 juli 2017
Noordwijk

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in IJsselstein

4 juli 2017
IJsselstein

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in IJsselstein geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Amersfoort

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Amersfoort

4 juli 2017
Amersfoort

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Amersfoort geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Alphen aan den Rijn

4 juli 2017
Alphen aan den Rijn

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Bodegraven

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Bodegraven

4 juli 2017
Bodegraven

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek Bodegraven geeft jou graag advies of je beter kunt huren of kopen!

trots-op-freek-hypotheek

Trots op Freek

3 juli 2017
Freek Hypotheek

We zijn dus precies een half jaar onderweg als Freek. Een mooie tijd voor een korte evaluatie en een blik naar de toekomst. Want ik ben trots op wat we in een half jaar al bereikt hebben.

Freek gaat voor beste kwaliteit hypotheekadvies

30 juni 2017
Noordwijk

Aad Kraaij leidt Freek Hypotheek in Noordwijk en Voorhout. Hij geeft zijn visie over hoe automatisering bij kan dragen aan de beste kwaliteit van hypotheekadvies.

Update voor jouw hypotheek van Freek Zaandam

22 juni 2017
Zaandam

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Update voor jouw hypotheek van Freek IJsselstein

22 juni 2017
IJsselstein

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Update voor jouw hypotheek van Freek Amersfoort

22 juni 2017
Amersfoort

Deze maand verscheen de Freek Update voor Amersfoort. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Update voor jouw hypotheek van Freek Bodegraven

22 juni 2017
Bodegraven

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Update voor jouw hypotheek van Freek Alphen aan den Rijn

21 juni 2017
Alphen aan den Rijn

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

groter-wonen-freek-regelt-je-hypotheek

Groter wonen? Freek regelt je hypotheek

15 juni 2017
Freek Hypotheek

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Dan is het goed om te weten wat financieel haalbaar is. Gelukkig heb je Freek Hypotheek.

Hypotheek voor 60-plussers: nooit te oud om te verhuizen

8 juni 2017
Freek Hypotheek

Veel 60-plussers willen op een gegeven moment kleiner gaan wonen. Ze doen dit echter vaak niet  omdat ze denken niet meer aan een hypotheek komen.

dubbele-woonlasten-wie-durft-het-risico-aan-freek-hypotheek

Dubbele woonlasten: wie durft het risico aan?

1 juni 2017
Freek Hypotheek

Stel je wilt verhuizen. Zou je al een nieuw kopen als je huidige woning nog niet verkocht is met het risico op dubbele woonlasten?

je-hypotheek-na-een-scheiding-ijselstein

Je hypotheek na een scheiding in IJsselstein

25 mei 2017
IJsselstein

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

je-hypotheek-na-een-scheiding-in-noordwijk-freek-hypotheek

Je hypotheek na een scheiding in Noordwijk

24 mei 2017
Noordwijk

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Echtscheiding en jouw hypotheek

Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek in Alphen aan den Rijn?

24 mei 2017
Alphen aan den Rijn

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

je-hypotheek-na-een-scheiding-in-amersfoort

Je hypotheek na een scheiding in Amersfoort

24 mei 2017
Amersfoort

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

echtscheiding-en-een-hypotheek-freek-hypotheek

Echtscheiding en een hypotheek?

23 mei 2017
Voorhout

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-bodegraven

Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek in Bodegraven?

23 mei 2017
Bodegraven

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

je-hypotheek-na-een-scheiding-in-zaandam-freek-hypotheek

Je hypotheek na een scheiding in Zaandam

23 mei 2017
Zaandam

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-zaandam-freek-hypotheek

Verbouwing op stapel? Hypotheek aanpassen in Zaandam

22 mei 2017
Zaandam

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Hypotheek Zaandam Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer.

check-je-hypotheek-ook-tussentijds-freek-hypotheek

Check je hypotheek ook tussentijds

17 mei 2017
Freek Hypotheek

Voor de financiering van je woning heb je een hypotheek afgesloten. Maar controleer je ook regelmatig of jouw hypotheek nog up-to-date is?

Woning kopen in Alphen aan den Rijn: minder huizen te koop

9 mei 2017
Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een nieuwe woning? Dat wordt in de meeste plaatsen steeds lastiger. Het aantal te koop staande woningen daalt sterk. De ruimte om als koper te onderhandelen is daardoor ook minder.

Huis kopen in Bodegraven: minder woningaanbod

9 mei 2017
Bodegraven

Op zoek naar een nieuwe woning in (de omgeving van) Bodegraven? Dat wordt net als in de meeste plaatsen steeds lastiger. Het aantal te koop staande woningen daalt sterk.

hypotheek-voor-flexwerker-mogelijk-freek-hypotheek

Hypotheek voor flexwerker mogelijk

8 mei 2017
Freek Hypotheek

Flexwerkers blijven langer bij hun ouders wonen. Ze denken zonder vast contract geen hypotheek te kunnen krijgen. Freek laat zien wat wel mogelijk is.

Boven de 55 jaar een hypotheek afsluiten in Voorhout

4 mei 2017
Voorhout

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in Bodegraven?

4 mei 2017
Bodegraven

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

boven-de-55-jaar-een-hypotheek-afsluiten-freek-hypotheek

Boven de 55 jaar een hypotheek afsluiten

3 mei 2017
Freek Hypotheek

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-in-ijsselstein

Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in IJsselstein?

3 mei 2017
IJsselstein

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-in-zaandam

Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in Zaandam?

3 mei 2017
Zaandam

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-in-alphen-aan-den-rijn

Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in Alphen aan den Rijn?

2 mei 2017
Alphen aan den Rijn

Veel mensen willen als ze wat ouder zijn een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Toch zien veel mensen op tegen het afsluiten van de hypotheek.

boven-de-55-jaar-een-hypotheek-afsluiten-in-noordwijk-freek-hypotheek

Boven de 55 jaar een hypotheek afsluiten in Noordwijk

2 mei 2017
Noordwijk

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

boven-de-55-jaar-een-hypotheek-afsluiten-in-amersfoort-freek-hypotheek

Boven de 55 jaar een hypotheek afsluiten in Amersfoort

1 mei 2017
Amersfoort

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Gevolg abonnement met BKR registratie voor jouw hypotheek

1 mei 2017
Freek Hypotheek

Krijg je bij je abonnement een gratis smartphone? Dan krijg je ook een BKR registratie. Dit heeft gevolgen als je aan hypotheek wil aanvragen. Hoe zit dit?

Worden jullie hét Freek team van 2017/2018?

25 april 2017
Amersfoort

Is jouw sportclub gevestigd in Amersfoort en is jouw team op zoek naar een nieuwe kledingsponsor voor het sportseizoen 2017/2018? Meld je aan!

groter-wonen-zonder-duurder-uit-te-zijn-het-kan-freek-hypotheek

Groter wonen zonder duurder uit te zijn: het kan!

24 april 2017
Freek Hypotheek

De lage rentes zijn plezierig voor woningkopers. Steeds meer klanten van Freek Hypotheek kunnen een nieuwe, maar vooral grotere woning kopen.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-noordwijk-freek-hypotheek.jpg

Je eerste hypotheek afsluiten in Noordwijk?

18 april 2017
Noordwijk

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-amersfoort-freek-hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten in Amersfoort?

17 april 2017
Amersfoort

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-zaandam-freek-hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten in Zaandam?

17 april 2017
Zaandam

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-bodegraven-freek-hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten in Bodegraven?

16 april 2017
Bodegraven

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-voorhout

Je eerste hypotheek afsluiten in Voorhout?

16 april 2017
Voorhout

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-ijsselstein-freek-hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten in IJsselstein?

15 april 2017
IJsselstein

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten in Alphen aan den Rijn?

15 april 2017
Alphen aan den Rijn

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

langlopende-hypotheekrente-huizenkopers-gaan-voor-zekerheid-freek-hypotheek

Langlopende hypotheekrente: huizenkopers gaan voor zekerheid

11 april 2017
Freek Hypotheek

Steeds vaker kiezen mensen die een huis kopen voor een lange rentevaste periode voor de hypotheek. Dit geeft dus meer zekerheid en stabiliteit.

trouwen-wat-betekent-dit-voor-jullie-hypotheek-freek-hypotheek

Trouwen, wat betekent dit voor jullie hypotheek?

7 april 2017
Freek Hypotheek

Trouwen is niet alleen een grote stap voor jullie relatie, maar heeft ook gevolgen voor jullie hypotheek. Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden als je gaat trouwen?

wil-je-je-hypotheek-aanpassen-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Wil je je hypotheek aanpassen in Alphen aan den Rijn?

25 maart 2017
Alphen aan den Rijn

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

wil-je-je-hypotheek-aanpassen-in-bodegraven-freek-hypotheek

Wil je je hypotheek aanpassen in Bodegraven?

24 maart 2017
Bodegraven

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-voorhout-freek-hypotheek

Verbouwing op stapel? Hypotheek aanpassen in Voorhout

23 maart 2017
Voorhout

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-ijsselstein-freek-hypotheek

Verbouwing op stapel? Hypotheek aanpassen in IJsselstein

23 maart 2017
IJsselstein

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-noordwijk-freek-hypotheek

Verbouwing op stapel? Hypotheek aanpassen in Noordwijk

22 maart 2017
Noordwijk

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Heb ik te veel boeterente betaald bij oversluiten hypotheek?

21 maart 2017
Freek Hypotheek

Door de lage hypotheekrente sluiten veel mensen hun hypotheek over. Zo profiteren zij ook van de lagere rente. Er moet wel een boeterente betaald worden.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-amersfoort-freek-hypotheek

Verbouwing op stapel? Hypotheek aanpassen in Amersfoort

21 maart 2017
Amersfoort

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

tips-voor-jouw-belastingaangifte-freek-hypotheek

Tips voor jouw belastingaangifte

17 maart 2017
Freek Hypotheek

3 belangrijke tips bij het invullen van de belastingaangifte met betrekking tot jouw hypotheek.

freek-hypotheek-bij-rtl-4

Freek Hypotheek bij RTL 4

16 maart 2017
Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 18 maart 2017 is Raymond van Hees, adviseur van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, te zien bij het programma Woontips op RTL 4.

Freek Alphen stuitert mee met Stuiterballenrace

13 maart 2017
Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseert serviceclub Ronde Tafel 84 Oude Rijn een stuiterballenrace bij De Baronie in Alphen aan den Rijn. VMD KOSTER en Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn sponsoren deze leuke actie voor het goede doel.

veel-starters-denken-dat-ze-geen-hypotheek-krijgen-freek-hypotheek

Veel starters denken dat ze geen hypotheek krijgen

8 maart 2017
Freek Hypotheek

70% van de starters twijfelt of het wel gaat lukken en 30% verwacht zelfs helemaal geen hypotheek te kunnen krijgen. Hoe zit dat bij jou?

Verkoop De Horn is gestart!

6 maart 2017
Noordwijk

Het is zover! De verkoop van de eerste 45 woningen van De Horn is gestart. Wil je weten of jullie droomhuis in De Horn in Rijnsburg haalbaar is? Kom dan snel langs bij Freek Hypotheek Noordwijk voor een gratis hypotheek berekening. Nieuwbouw in De Horn

wat-zeggen-de-politieke-partijen-over-jouw-hypotheek-freek-hypotheek

Wat zeggen de politieke partijen over jouw hypotheek?

6 maart 2017
Freek Hypotheek

Zoals bij elke verkiezing wordt veel over hypotheken gesproken. En dan vooral de hypotheekrenteaftrek. Welke standpunten staan in de verkiezingsprogramma’s?

Freek sponsort Groot Alphens Dictee 2017

3 maart 2017
Alphen aan den Rijn

Op donderdag 30 maart 2017 organiseert Soroptimistclub Alphen aan den Rijn voor de achtste keer Het Groot Alphens Dictee. Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn sponsort dit evenement.

hypotheek-oversluiten-in-voorhout-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Voorhout?

2 maart 2017
Voorhout

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-ijsselstein-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in IJsselstein?

1 maart 2017
IJsselstein

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-bodegraven-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Bodegraven?

1 maart 2017
Bodegraven

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis?

28 februari 2017
Freek Hypotheek

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-oversluiten-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Alphen aan den Rijn?

28 februari 2017
Alphen aan den Rijn

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-zaandam-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Zaandam?

27 februari 2017
Zaandam

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-amersfoort-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Amersfoort?

27 februari 2017
Amersfoort

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-noordwijk-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten in Noordwijk?

26 februari 2017
Noordwijk

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

je-eerste-hypotheek-afsluiten-freek-hypotheek

Je eerste hypotheek afsluiten?

22 februari 2017
Freek Hypotheek

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

hypotheekcheck-is-rentemiddeling-wat-voor-mij-freek-hypotheek

Hypotheekcheck: is rentemiddeling wat voor mij?

15 februari 2017
Bodegraven

Bij steeds meer banken is rentemiddeling mogelijk. Daarmee krijg je een lagere hypotheekrente voor een nieuwe rentevastperiode.

je-huis-verbouwen-wat-betekent-dit-voor-je-hypotheek-freek-hypotheek

Je huis verbouwen? Wat betekent dit voor je hypotheek?

14 februari 2017
Freek Hypotheek

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

het-beste-hypotheekadvies-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Het beste hypotheekadvies in Alphen aan den Rijn

13 februari 2017
Alphen aan den Rijn

Wil je hypotheekadviseurs vergelijken? Dan vind je bij Independer de meeste reviews. Freek Hypotheek heeft met een 9,4 het hoogste cijfer heeft van alle hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn.

kan-ik-mijn-hypotheek-oversluiten-via-freek-hypotheek

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek?

8 februari 2017
Freek Hypotheek

hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Freek helpt je op weg.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio IJsselstein?

7 februari 2017
IJsselstein

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Noordwijk

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Noordwijk?

6 februari 2017
Noordwijk

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Voorhout

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Voorhout?

5 februari 2017
Voorhout

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Zaandam

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Zaandam?

4 februari 2017
Zaandam

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijnjpg

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Alphen aan den Rijn?

3 februari 2017
Alphen aan den Rijn

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Bodegraven

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Bodegraven?

3 februari 2017
Bodegraven

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Amersfoort

Hypotheek meeverhuizen naar een groter huis in de regio Amersfoort?

1 februari 2017
Amersfoort

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

jouw-hypotheek-vanaf-de-eerste-stap-online-te-volgen-freek-hypotheek-alphen-aan-den-rijn

Jouw hypotheek vanaf de eerste stap online te volgen

30 januari 2017
Alphen aan den Rijn

Freek biedt jou de mogelijkheid om je hypotheekdossier vanaf de oriëntatie online in te zien en zelf te vullen. Dit betekent dat wij efficiënter kunnen werken.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-freek-hypotheek

Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek?

26 januari 2017
Freek Hypotheek

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Hypotheek? Freek Alphen aan den Rijn zorgt ervoor!

23 januari 2017
Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek IJsselstein zorgt ervoor!

22 januari 2017
IJsselstein

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek Bodegraven zorgt ervoor!

21 januari 2017
Bodegraven

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek Zaandam zorgt ervoor!

20 januari 2017
Zaandam

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek zorgt ervoor!

20 januari 2017
Freek Hypotheek

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek Voorhout zorgt ervoor!

19 januari 2017
Voorhout

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek Amersfoort zorgt ervoor!

18 januari 2017
Amersfoort

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Hypotheek? Freek Noordwijk zorgt ervoor!

17 januari 2017
Noordwijk

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

9 t/m 14 januari: plan een GRATIS check op je hypotheek

9 januari 2017
Freek Hypotheek

Wil je weten of jouw hypotheek nog up-to-date is? Wat je extra zou kunnen lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan tijdens de Week van Freek.

zzp-hypotheek-nodig-om-jouw-droomhuis-te-financieren-wij-weten-hoe-freek-hypotheek

Zzp hypotheek nodig om jouw droomhuis te financieren? Wij weten hoe!

2 januari 2017
Amersfoort

Droomhuis gevonden? Je bent zzp’er of ondernemer en wilt graag een hypotheek aanvragen om jouw droomhuis te financieren. Maar waar begin je en wat zijn de regels?