Freek Hypotheek bij RTL 4

Op zaterdag 18 maart 2017 is Raymond van Hees, adviseur van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, te zien bij het programma Woontips op RTL 4. Samen met Philip Huigsloot, makelaar bij Deerenberg & Van Leeuwen geeft Raymond tips waar je op moet letten als je een huis koopt.

Het uitzendschema

  • Datum van uitzending: zaterdag 18 maart 2017 om 16.00 uur
  • Herhaling van uitzending: maandag 20 maart 2017 om 14.00 uur (onder voorbehoud)

Over WoonTips

WoonTips is een inspirerend en sfeervol woonprogramma. In het programma worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie. Kijk voor meer informatie op www.woontips.tv

Ben je op zoek naar een hypotheek?

Neem dan contact op met Raymond of één van zijn collega’s! Want zijn  tip is:“Laat je zorgvuldig informeren over jouw mogelijkheden. En neem er de tijd voor. Het is immers een langlopende financiële verplichting, waarschijnlijk de omvangrijkste in je leven.”

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 16 maart 2017

Situatie

  • Algemeen

Kennismaken met Raymond van Hees of een van zijn collega's?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging van Freek bij jou in de buurt.

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.