Nog deze lente een lagere rente?

Wil je deze lente nog een lagere rente? Profiteer van de lage hypotheekrente en bespaar op je hypotheek bij Freek Hypotheek Utrecht. En als je vóór 21 juni 2018 je hypotheek bij ons oversluit, dan profiteer je ook nog eens van € 750 lentekorting. Je betaalt dan geen € 2.500, maar slechts € 1.750.

Waarom is mijn hypotheekrente nog zo hoog?

Denk je dat je te veel rente betaalt voor jouw hypotheek? Dan ben je niet de enige. Want heel veel mensen hebben een hypotheekrente die veel hoger ligt dan wat tegenwoordig wordt aangeboden. Is er voor jou ook kans om je hypotheekrente en dus je maandlasten te verlagen? Michiel Pelser, hypotheekadviseur van Freek Hypotheek Utrecht, bespreekt de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek

Twijfel je tussen jouw hypotheek oversluiten, rentemiddeling, of toch maar even wachten? Dan is het altijd verstandig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Bij Freek Hypotheek Utercht is het eerste oriëntatiegesprek zonder kosten. Bel 030 – 677 10 90 om een afspraak te maken of ga naar freekhypotheek.nl/utrecht om online een afspraak te maken.

Lenteactie: onafhankelijk hypotheekadvies voor € 1.750

Wacht niet te lang, want de kans bestaat altijd dat de rentes omhoog gaan. Dan wordt besparen op jouw hypotheek een stuk lastiger. Om je over de streep te trekken geldt bij Freek Hypotheek Utrecht tijdens de lente een speciaal actietarief. Voor € 1.750 krijg je een compleet en onafhankelijk hypotheekadvies. Een korting van maar liefst € 750, die nog hoger is als je kijkt naar de tarieven van andere onafhankelijke hypotheekadviseurs. Want daar ligt de prijs voor hypotheekadvies vaak rond € 3.000.

Geplaatst

  • Vleuten
  • 20 april 2018

Situatie

  • Algemeen

Ook profiteren van de lenteactie?

Freek Hypotheek Utrecht staat voor je klaar! Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Hof van Harmelen

In 2024 start de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.