Hypotheek oversluiten in Voorhout?

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek?

Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek. Wie weet kunnen als gevolg van het oversluiten van je hypotheek je maandlasten naar beneden!

Hier moet je op letten bij het oversluiten van je hypotheek

Aan het oversluiten van je hypotheek zijn kosten verbonden. Denk hierbij aan advieskosten, notariskosten, kosten van een taxatie en een eventuele boeterente. Ook is het belangrijk dat de waarde van je huis hoger is dan de waarde van je hypotheek. Is dat niet het geval, dan wordt het oversluiten van je hypotheek erg lastig. Freek helpt je om te berekenen of het oversluiten van je hypotheek voor jou de beste optie is.

Geplaatst

  • Voorhout
  • 2 maart 2017

Situatie

  • Algemeen

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

De adviseurs van Freek Hypotheek in Voorhout zijn er om al je vragen te beantwoorden. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Vacature Hypotheekadviseur

Freek hypotheek groeit! Wij zoeken daarom per direct ter uitbreiding van ons team een enthousiaste hypotheekadviseur.

Maatregelen Corona

Dit zijn de belangrijkste maatregelen die Freek Hypotheek Noordwijk en Voorhout nemen in verband met het Coronavirus.

Freek update najaar 2017 Voorhout

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.