Everything about your mortgage

  • Branch

  • Situation

  • Other languages

  • Sort

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek.

Hypotheek voor nieuwbouw Aardkadekwartier

Het Aarkadekwartier vind je midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in het Aarkadekwartier? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

Wat zijn de mogelijkheden om als 55-plusser een hypotheek te krijgen? Vanaf wanneer wordt er gekeken naar mijn pensioeninkomen? Hoe worden mijn hypotheeklasten getoetst? Kan ik mijn woning volledig financieren? Geldt er een maximale leeftijd om een hypotheek af te sluiten? Of wat is de maximale looptijd van de hypotheek?

Je huis verduurzamen, hoe doe je dat? Freek Hypotheek helpt je hiermee.

Wanneer je voor het eerst een woning wilt kopen, maar je inkomen niet toereikend genoeg is voor je hypotheek, kan je in aanmerking komen voor een starterslening. Deze lening is in het leven geroepen om starters een extra duwtje in de rug te geven. Op deze manier wordt het voor hen makkelijker om de woningmarkt te betreden. Maar wat is het precies en hoe kom je ervoor in aanmerking? Freek vertelt het je.

Het einde van het jaar staat voor de deur. Een goed moment om je hypotheekzaken eens onder de loep te nemen. Freek zet de voordelen en nadelen van extra aflossen voor je op een rij!

Er zijn nog enkele woningen voor nieuwbouwproject De Harmonie in Alphen aan den Rijn beschikbaar.

Als je de AOW leeftijd hebt bereikt en je huis meer waard is dan je hypotheek, kun je hier geld voor ontvangen. Lees hier hoe.

Sommige kopers kiezen ervoor een bod te doen zonder voorbehoud van financiering en voorbehoud van de bouwkundige keuring. Is dat verstandig? Je leest het in deze blog van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn.

Tussen het dorpscentrum van Bodegraven en de groene Binnenpolder wordt een prachtige plek om te wonen gerealiseerd: het Hart van Bodegraven. Er zijn eind 2019 nog enkele woningen beschikbaar? Passen deze woningen perfect bij jou? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. En daarvoor heb je Freek!

Bovenop je inboedelverzekering kun je aanvullende dekkingen verzekeren. Freek Hypotheek vertelt je hier graag meer over.

Door de nieuwe regeling komen meer woningen in aanmerking voor de Duurzaamheidskorting. Wij vertellen je voor wie deze korting geldt en waar je rekening mee moet houden.

Het voordeel van een verbouwing is dat je de woning helemaal naar jouw wens kan inrichten. Alleen het betekent ook extra kosten. Hoe financier je dit?

Aan de Dammekant in Bodegraven worden acht riante vrijstaande woningen gebouwd waar u optimaal aan en van het water kunt genieten. Interesse in Project Rijnoever? Maak dan eerst een afspraak met Freek voor advies over jouw hypotheek.

Extra oplossen op je hypotheek is positief voor je maandlasten, maar er zit ook een nadeel aan: je kan een boeterente krijgen van de bank. Toch kan dit voordeliger zijn om maar te accepteren!

Het zelf bouwen van een huis levert vrijheid op. Steeds meer mensen realiseren dit en staan open voor de mogelijkheid. Het is namelijk een alternatief voor de lange zoektocht naar een geschikte woning. Wat zijn de voor- en nadelen? Wat is er mogelijk?

Wil jij gaan wonen in 1 van de ruime woningen in de Kloostertuinen? Dan wil je weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je.

veranderingen_woningmarkt_2020

Er staan weer verschillende veranderingen op stapel voor de woningmarkt. Freek zet de belangrijkste veranderingen voor 2020 voor je op een rij.

Rentemiddeling biedt je de mogelijk om te profiteren van de lage rentestand. Je verlaagt je oude rente en krijgt het gemiddelde van de marktrente van jouw bank. Door nieuwe regels is dit goedkoper geworden. Toch zijn er meerdere banken gestopt met aanbieden. Waarom is dit?

Tweemaal per jaar organiseert de NVM een Open Huizen dag. Je kunt dan een groot aantal huizen bezichtigen zonder afspraak. Dit is hét moment om te oriënteren op de huizenmarkt. Maar waar let je dan op? Hoe gebruik je deze dag optimaal? Wij hebben de beste tips voor je verzameld.

Vorig jaar rond deze tijd werd de campagne ‘Word ook aflossingsblij’ gelanceerd door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Nu een jaar later kan worden geconcludeerd dat de campagne effect heeft gehad. Waarom is het zo belangrijk?

Om te bepalen wat je maximale hypotheek is, wordt gekeken naar je toetsingsinkomen. Dit inkomen wijkt vaak af van wat daadwerkelijk binnenkomt. Maar waar bestaat dat precies uit? Welk inkomen telt mee bij deze berekening?

Eind 2018 is Voor de Brug in verkoop gegaan. Een jaar later zijn er nog een aantal van de nieuwbouwwoningen in Driebruggen beschikbaar.

Energiebesparende maatregelen kun je meefinancieren als je een hypotheek afsluit. Maar wist je dat je sinds 2 september ook nog eens subsidie kunt aanvragen bij de overheid als je je huis isoleert? Zo krijg je een deel van je investering terug en bespaar je ook nog eens op je energiekosten!

Maandelijks een vast bedrag betalen voor je auto inclusief wegenbelasting, pechhulp, verzekeringen, onderhoud en reparatie? Dat klinkt als goede deal! En dat is het ook, zolang je maar bewust bent van de mogelijke gevolgen voor je hypotheek. Wat betekent private lease voor jouw maximale hypotheek?

Tien jaar geleden begonnen Bob Groenendaal en zijn compagnon Frank de Vos een Hypotheekshop in Amsterdam-Zuidoost en in Amstelveen, maar per 1 september gaan zij verder onder de naam Freek. In Deventer gebeurde iets anders moois. Remy Everink heeft al jaren een eigen makelaardij en heeft er nu voor gekozen om een Freek Hypotheek erbij te openen. Dit zorgt ervoor dat we nu maar liefst veertien vestigingen hebben!

Als je een huis koopt, denk je misschien niet na over wat er met je huis of hypotheek gebeurt in geval van scheiden of relatiebreuk. Op zich is dat logisch – je koopt tenslotte samen een woning met de intentie om daar lang en gelukkig te blijven wonen. Het kan echter geen kwaad om vooraf de gevolgen van een relatiebreuk in kaart te brengen.

Als je de stap zet om samen te gaan wonen dan denk je misschien niet aan de zaken die geregeld moeten worden. Freek denkt graag met jullie mee!

Een huis kopen is ontzettend leuk, maar ook spannend. Het is zo ongeveer de duurste uitgave die je in je hele leven aan gaat. Het is dus belangrijk dat je je goed voorbereidt. Freek zet de vijf meest gestelde vragen over hypotheken voor je op een rij.

Koop je een nieuwe woning voordat je huidige woning verkocht is? Dan kan je gebruik maken van de overbruggingshypotheek. Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Heb jij al zonnepanelen? Of goede isolatie? Het is niet alleen beter voor het milieu, maar energiebesparende maatregelen kunnen ook zorgen dat je energierekening flink daalt.

De aflossingsvrije hypotheek was jaren geleden erg populair. Dit houdt in dat je je hypotheek binnenkort óf helemaal moet aflossen óf nieuwe afspraken moet maken. Is dit een probleem?

Een ‘starter’ heeft nog geen hypotheek, maar wel interesse in een koophuis. Een ‘doorstromer’ heeft al een hypotheek én een eigen huis. Beiden hebben te maken met verschillende zaken.

Veel mensen zitten nog steeds vast aan een oude, hoge rente. Sinds kort kan je daar makkelijker onderuit komen. Ga daarom met Freek voordelig de zomer in!

Je wil je familie niet achterlaten met financiële zorgen. Dit kan je voorkomen door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij je hypotheek.

De zomermaanden zijn een mooie tijd om jouw hypotheek samen met Freek tegen het licht te houden. Want vaak heb je net wat meer vrije tijd om een afspraak te maken en te bekijken hoeveel je kunt besparen op de hypotheeklasten.

Deze zomer start de verkoop van twee mooie nieuwbouwprojecten in Utrecht. Freek Hypotheek is de specialist voor nieuwbouwhypotheken. Als je interesse hebt in één van de nieuwbouwwoningen nodigen we je daarom graag uit voor een afspraak.

Ben je zwanger of net bevallen? Dan heb je je waarschijnlijk suf gelezen over alle informatie over je baby. Maar heb je ook nagedacht over het aanpassen van je verzekeringen? Op de roze wolk denk je daar misschien niet meteen over na. Freek wel!

Als je een hypotheek afsluit, krijg je de keuze tussen een vaste en variabele rente. En als je kiest voor een vaste hypotheekrente bepaal je zelf hoe lang de rente vast staat. Maar hoe neem je deze beslissingen?

In Boskoop wordt in vier fases een prachtige nieuwe woonwijk Waterrijk opgeleverd. Freek Hypotheek adviseert je graag over jouw nieuwbouwhypotheek.

Freek Hypotheek wilt dat je goed voorbereidt op vakantie gaat. Neem contact met Freek op om je doorlopende reisverzekering na te lopen of af te sluiten.

Aad Kraaij vertelt over de toekomst van de hypotheekadviseur. Lees hier het interview.

De hypotheekrente staat de laatste jaren lager en daar zijn de mensen met een hypotheek uit het verleden jaloers op. Er kunnen verschillende opties zijn om toch te kunnen profiteren van deze rente. Vaak is dit dichterbij dan je denkt!

Een krappe woningbouw en een studieschuld maakt het voor starters niet makkelijker, want door zo’n schuld kun je minder hypotheek krijgen.

Het verduurzamen van je woning kan op allerlei manieren. Toch is bijna de helft van alle huiseigenaren niet van plan dit binnen 5 jaar te doen. Waarom?

Freek Hypotheek IJsselstein is tijdens Hemelvaart 2019 gesloten.

Nog steeds betalen veel mensen te veel voor hun hypotheek. Dat komt omdat de rente nu veel lager is dan toen de hypotheek werd afgesloten. Rentemiddeling is een populaire optie om de hypotheeklasten te verlagen.

Aan de noordrand van Nieuwkoop start de ontwikkeling van het woningbouwproject Buytewech-Noord. Wil jij straks gaan wonen in één van deze nieuwe woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.

De rente is op dit moment (nog) historisch laag. Heb je een aantal jaar geleden je huis gekocht en de hypotheek gesloten tegen een hogere rente dan er op dit moment geldt? Dan zou er een mogelijkheid kunnen zijn om je rente te verlagen.

Bijna de helft van de huiseigenaren is niet van plan om hun woning binnen vijf jaar te verduurzamen, blijkt uit onderzoek van het Nibud. Maar wist je dat je energiebesparende maatregelen kunt meefinancieren in je hypotheek?

Heb je momenteel een huurwoning en vraag je je af of je beter kunt gaan kopen? Dat zou goed kunnen. Freek Hypotheek vertelt het je.

Als je een woning koopt, is het vaak verplicht om een bouwkundige keuring te laten doen. Maar uit onderzoek blijkt dat dat vaak niet gebeurt.

Kom vrijblijvend bij Freek Hypotheek IJsselstein langs tijdens de Freek-Staters-Week van 6 t/m 12 mei 2019.

Bereken eenvoudig en snel je maximale hypotheek via de rekentool van Freek Hypotheek.

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Utrecht. In de eerste editie van 2019 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. In de eerste editie van 2019 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. In de eerste editie van 2019 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Het oversluiten van de hypotheek is nog steeds populair. Het aantal oversluiters steeg van 78.000 in 2017 naar 96.000 in 2018. 

Openingstijden Freek Hypotheek IJsselstein tijdens goede vrijdag en pasen 2019.

Mogelijk kom je de afkortingen LTI en LTV tegen bij jouw oriëntatie op een nieuwe hypotheek. Eigenlijk zijn dit begrippen waar jij je niet druk om moet maken, want dat doet Freek Hypotheek voor je. Toch leggen we ze graag aan je uit.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning? Dan is nu het moment om bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn langs te komen. Deze week organiseren we namelijk de Freek-Nieuwbouw-Week.

Als de verkoopprijs van jouw koopwoning hoger is dan je resterende hypotheek is er sprake van overwaarde. Maar wat is overwaarde eigenlijk en wat kun je ermee?

Van maandag 15 tot en met 19 april organiseren wij de Freek-Nieuwbouw-Week. Maak een afspraak en wij beantwoorden al jouw vragen over het financieren van jouw nieuwbouwwoning.

Gratis gesprek tijdens de Freek-Oriëntatie-Week van 15 t/m 21 april 2019

Van maandag 15 tot en met 19 april kan je zonder afspraak binnenlopen bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Wij beantwoorden al jouw vragen over het financieren van jouw nieuwbouwwoning.

Het is weer tijd voor de belastingaangifte! Tot 1 mei kun je verschillende kosten voor je eigen woning aftrekken. Maar om welke kosten gaat het? En waar moet je met een eigen huis op letten? Freek legt het uit!

Starters kopen steeds later hun eerste woning. Waar het eerst voornamelijk twintigers waren, zijn het nu vooral dertigers en veertigers. Dat blijkt uit een analyse van een bank.

Op zaterdag 13 april 2019 start de verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de 34 woningen? Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

Ben jij al een huiseigenaar voor 31 december 2012 en wil je een nieuwe woning kopen vraag dan de aangifte inkomstenbelasting van 2012 op.

Een waarschuwing vanuit de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Zij roept consumenten op terughoudend te zijn bij het kopen van een huis zonder voorbehoud van financiering.

Dat er weinig huizen te koop staan wisten we al, maar cijfers bevestigen nogmaals de krapte op de woningmarkt. De afgelopen twee jaar is het aanbod van koopwoningen bijna gehalveerd.

Energiezuiniger wonen, dat willen we allemaal. Want je energierekening gaat omlaag en je helpt mee het milieu. Maar hoe financier je dit? Freek helpt je!

Freek Hypotheek is sinds 1 januari 2019 een nieuwe vestiging rijker. De hypotheekadviseur heeft een nieuw kantoor in de Brabantse hoofdstad Den Bosch geopend. In oktober volgen vestigingen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen.

Jij en je ex-partner hebben een koophuis en besluiten om uit elkaar te gaan. Als je samen een koophuis hebt, moet er veel geregeld worden rondom jullie hypotheek. Freek zet het voor je op een rij.

Bij woningeigenaren is de jaarlijkse WOZ-beschikking weer op de mat gevallen. Dit jaar ligt de WOZ-waarde flink hoger dan het jaar ervoor. Wat kun je eigenlijk met de WOZ-beschikking?

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

De campagne Aflossingsblij spoort mensen met een aflossingsvrije hypotheek aan in actie te komen. Van aflossingsvrij wijzigen word je blij, klopt dat?

Sinds het afsluiten van je hypotheek kan er veel veranderd zijn. Wie weet heb je een nieuwe baan of een ander salaris? Tijd voor een HypotheekCheck!

De aflossingsvrije hypotheek is volop in het nieuws. Heb je een (deels) aflossingsvrije hypotheek? Overweeg dan om ‘m om te zetten naar een hypotheek waarbij je wel aflost.

Het aanbod van koopwoningen is nog niet om over naar huis te schrijven. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun woning te verbouwen. Vaak kun je een verbouwing meefinancieren.

De start van een nieuw jaar betekent dat het weer tijd is voor de WOZ-beschikking. Als we Vereniging Eigen Huis mogen geloven, stijgt de waarde van koopwoningen dit jaar met bijna zes procent.

Voor veel mensen wordt het steeds moeilijker een woning te kopen. Dit komt door de hoge huizenprijzen. Door die hoge prijzen haken veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning af.

Door de hoge woningprijzen gooien consumenten steeds vaker de handdoek in de ring. Heb jij de hoop op een nieuwe woning ook opgegeven? Dan is het misschien wel een idee om de hypotheek van jouw huidige woning aan te passen.

Het lijkt erop dat de hypotheekrente in 2019 laag blijft. Naar verwachting zal de rente dit jaar nauwelijks stijgen, schrijft RTL Z.

Verwijs iemand door naar het kantoor van Freek Hypotheek aan Weidstraat 16, 3401 DL te IJsselstein en ga gratis uit eten.

De start van een nieuw jaar betekent ook vaak dat er wetswijzigingen plaatsvinden. Zo ook voor de woningmarkt. Wil je weten wat erin 2019 verandert? Je leest het hier.

Freek Hypotheek IJsselstein geeft je tips om te besparen op je maandelijkse lasten.

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Tijdens de feestdagen ligt het aantal inbraken hoger dan normaal. Freek Hypotheek geeft je een aantal tips om inbraak te voorkomen in jouw huis.

Sluit je verzekeringspakket via Freek Hypotheek IJsselstein en ontvang een Bol.com cadeaukaart die kan oplopen tot € 150,00.

Ga goed voorbereidt op wintersport en sluit je reisverzekering af via Freek Hypotheek. Wij bekijken jouw situatie en maken een berekening op maat.

Het krijgen van een hypotheek is voor studenten die onder het nieuwe leenstelsel vallen tóch lastiger dan voor mensen die gebruikmaakten van de oude studiefinanciering.

Lagere tarieven voor taxaties gaan mogelijk ten koste van de kwaliteit. Daarvoor waarschuwt de NVM in een reactie op de aangenomen motie door de Tweede Kamer over lagere kosten voor taxatierapporten.

Verzekeringen afsluiten of verzekeringspakket vergelijken. Betaal nooit teveel voor uw verzekeringen! Gratis en voor niets een vergelijking op maat!

Wil jij je steentje bijdragen aan het klimaat door energiezuinig te wonen, maar denk je dat niet te kunnen betalen? Goed nieuws: als je energiebesparende maatregelen neemt in je woning kun je tot 10% meer lenen.

Als je een huis hebt gekocht, hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over je kersverse hypotheek. Maar wat als je hypotheek al een tijdje loopt? Freek Hypotheek vertelt je wanneer het verstandig is om je hypotheek over te sluiten.

Vlakbij het Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt in Vleuten een prachtige nieuwbouwwijk gebouwd: Haarzicht. Wil jij gaan wonen in één van de 62 royale tweekappers of 6 luxe vrijstaande woningen? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern.

Op woensdag 7 november 2018 start de verkoop van 45 duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen in Zevenhoven. Freek helpt je graag met het krijgen van de juiste hypotheek voor Het Noordereinde.

Door de lage hypotheekrente is dit hét moment om jouw hypotheek eens onder de loep te nemen. Benieuwd hoe je kunt profiteren van de lage rente? Onze hypotheekadviseur Michiel Pelser vertelt het je in deze video!

Profiteren van de lage rente? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een daarvan is rentemiddeling. Maar wat is dat precies? Freek legt het uit en vertelt je wat de voor- en nadelen zijn.

De belastingtarieven worden de komende jaren lager. De belastingverlaging wordt versneld doorgevoerd. Dat heeft invloed op jouw hypotheek en maakt oversluiten extra interessant. Hoe dat zit, leg ik je graag uit.

Bereik je binnen 10 jaar je pensioenleeftijd en wil je verhuizen of je hypotheek afsluiten? Dan heb ik goed nieuws. Je kunt nu eenvoudiger een hypotheek krijgen. Dit komt omdat de acceptatienormen voor een NHG-hypotheek zijn verruimd.

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject DOK2404 in Alphen aan den Rijn is gestart. Wil jij gaan wonen in één van de 29 woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

De aflossingsvrije hypotheek was jaren geleden enorm populair. Bij deze hypotheekvorm lost men de hypotheek niet gedurende de looptijd af, maar pas na afloop. In 2035 wordt de eerste grote groep aflossers verwacht.

Op zaterdag 6 oktober start de NVM Open Huizen Route. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe woning? Kom dan naar de informatieavond die wij organiseren.

Heb je een paar jaar geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Dan is het misschien verstandig om je premie nog eens te bekijken. Door ontwikkelingen in de markt zijn de premies nu veel lager dan een aantal jaar terug.

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een woning. De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat vanaf 1 januari 2019 weer omhoog. De grens stijgt van €265.000 naar €290.000.

De hypotheekrente staat al een tijdje vrij laag. Begrijpelijk dus dat je daar van wil profiteren! Maar voor welke rentevaste periode kun je het beste kiezen? Hypotheekadviseur Perry Brouwer van Freek Hypotheek geeft advies.

Als je een hypotheek wil afsluiten, wordt er niet alleen gekeken naar je inkomsten en hoeveel eigen vermogen je hebt, maar ook hoeveel en wat voor schulden je hebt. Je studieschuld dus ook. Door je studieschuld vermindert namelijk je maximale hypotheek.

Het aanschaffen van een gloednieuwe auto is niet voor iedereen weggelegd. Private lease is dan een alternatief; zo kun je tegen een vast maandtarief in een nieuwe auto rijden.  Maar wist je dat private lease je maximale hypotheek kan beïnvloeden?

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Het aantal woningzoekenden stijgt dan ook flink in dit deel van Utrecht.

Heb je nog een korte looptijd van je hypotheekrente? Dan is dit het moment om te denken aan oversluiten. De hypotheekrente staat nu nog historisch laag, maar volgens experts is de kans groot dat dat binnenkort gaat veranderen. Het moment dus om nu nog te profiteren van de lage rente!

Senioren hebben vaak andere hypotheekwensen dan jongeren. Maar kun je als 55-plusser nog wel een hypotheek afsluiten? Of kun je iets doen met de overwaarde van je woning? Hypotheekadviseur Rob van Rooijen van Freek Hypotheek vertelt het je in deze video!

Wil je jouw hypotheek aanpassen om te profiteren van de lage rentestand? Dan is rentemiddeling soms een goede mogelijkheid. Freek legt uit wat rentemiddeling precies is en zet de voor- en nadelen op een rij.

Op 3 september start de verkoop van 29 kavels op het Noordereiland in Nieuwveen. Wil jij daar jouw droomhuis bouwen? Freek helpt met je hypotheek.

Ben je langer dan twaalf maanden actief als ondernemer? Dan kun je met de nieuwe Inkomensverklaring Ondernemer van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) een stuk makkelijker een hypotheek met NHG krijgen. Waar je voorheen minimaal drie jaar actief moest zijn als ondernemer, is dit nu ingekort tot minimaal één jaar.

Het afsluiten van een hypotheek gaat steeds sneller. Gemiddeld is een hypotheek binnen 27 dagen rond. Vorig jaar duurde dat met 36 dagen nog ruim een week langer. Toch is een hypotheek afsluiten niet 1, 2, 3 gebeurd. Hoe lang duurt het voor een hypotheek is aangevraagd? 

Ben jij starter en wil je graag jouw eerste huis kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze video vertelt hypotheekadviseur Ellen van Meijeren van Freek Hypotheek hoe je dat het beste kunt aanpakken!

Het aantal starters dat een hypotheek heeft afgesloten, is flink afgenomen. Het afgelopen kwartaal werden 33.000 hypotheekaanvragen gedaan. Dat is ruim 9 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Omdat de hypotheekrente nog steeds heel laag is en de concurrentie onder huizenkopers relatief groot, wordt er bij het kopen van een huis vaak overboden, in 2018 gemiddeld met € 4.750. Dat blijkt uit een onderzoek van Knab Bank, die het biedgedrag van 1.500 klanten onderzocht.

Het aantal aanvragen voor een nieuwe hypotheek is in het tweede kwartaal van dit jaar met 2,4 procent gestegen. In totaal werden er in de eerste zes maanden van 2018 zo’n 86.000 hypotheekaktes getekend. In 2017 waren dat er nog 84.000.

Senioren hebben over het algemeen andere hypotheekwensen dan jongeren. Maar kun je als 55-plusser nog wel een hypotheek afsluiten? Of kun je iets doen met de overwaarde van je woning? Freek vertelt wat jouw mogelijkheden zijn.

De overgrote meerderheid van starters vertrouwt voor zijn hypotheek op een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij het afsluiten van een hypotheek willen 9 van de 10 mensen hulp van een professional.

Wil je deze zomer jouw hypotheek oversluiten en profiteren van de lage hypotheekrente? Doe dan mee aan de zomeractie van Freek Hypotheek Utrecht en bespaar op je hypotheek.

Huiseigenaren kiezen steeds vaker voor het verbouwen van hun huidige woning. Hiervoor sluiten mensen regelmatig een tweede hypotheek af. Maar hoe werkt dat? Freek vertelt je meer!

Bij de aankoop van een woning krijg je te maken met allerlei kosten. Naast de koopsom betaal je bijvoorbeeld voor de notaris en het hypotheekadvies. Gemiddeld komt dit neer op zo’n 6% van de koopsom. De tijd dat deze kosten in de hypotheek meegefinancierd konden worden, is voorbij.

Het kopen van een huis is voor een freelancer of voor iemand met een tijdelijk contract niet altijd even makkelijk. Dat geldt ook voor Michiel en Eva uit Eindhoven. Met de hulp van Freek konden zij toch hun droomhuis kopen.

Scheiden is natuurlijk al vervelend genoeg, maar als je samen met je ex-partner een huis hebt, dan moet je het een en ander regelen. Freek zet het voor je op een rijtje.

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie samen een eigen woning hebben, dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Het lijkt erop dat de huizenprijzen dit jaar ‘spectaculair harder’ stijgen. Dat schrijft RTL Nieuws.

Fantastisch nieuws voor Freek, want Freek is genomineerd voor een Gouden Lotus Award 2018!

Het kan je niet ontgaan zijn dat de rente uitzonderlijk laag staat. Voor de spaarder is dat vervelend, als je een eigen woning hebt juist heel prettig. Helaas zie je dat niet iedereen er al van profiteert.

Binnenkort start de verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Vrijeveld in Bodegraven. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan langs tijdens de informatiedag bij Freek op vrijdag 11 mei. Loop tussen 11.00 uur en 19.00 uur bij ons binnen voor een gratis financieel gesprek.

Hebben jullie een samengesteld gezin en willen jullie samen een huis kopen? Dan zijn er bepaalde zaken waarmee je rekening moet houden.

Wil je deze lente nog een lagere rente? Profiteer van de lage hypotheekrente en bespaar op je hypotheek bij Freek Hypotheek Utrecht. En als je vóór 21 juni je hypotheek bij ons oversluit, dan profiteer je ook nog eens van € 750 lentekorting.

Krijgen jullie een kindje? Gefeliciteerd! Een spannende periode staat voor de deur. Een grote verandering zoals gezinsuitbreiding is een goede reden om jullie financiële situatie eens onder de loep te nemen. Freek vertelt je waarom.

Denk je dat je te veel rente betaalt voor jouw hypotheek? Dan ben je niet de enige. Want heel veel mensen hebben een hypotheekrente die veel hoger ligt dan wat tegenwoordig wordt aangeboden. Is er voor jou ook kans om je hypotheekrente en dus je maandlasten te verlagen?

Wil je een huis kopen of je hypotheek wijzigen en heb je hier vragen over? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag voor je. Om je een extra kans te geven je vragen te stellen, organiseert Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn een informatieavond.

Klanten die een hypotheek willen afsluiten, worden binnenkort in een adviesgesprek door een aantal banken geïnformeerd over het duurzamer maken van de beoogde koopwoning.

Jullie gaan samenwonen, gefeliciteerd! Maar wat te doen als jullie allebei al een koopwoning hebben en samen een nieuwe woning willen kopen? Freek geeft advies!

Er worden veel nieuwe huizen gebouwd in Nederland. In 2017 steeg het aantal vergunningen voor nieuwbouwwoningen naar 70.000. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Als we hypotheekverstrekkers moeten geloven, is de lage hypotheekrente binnenkort verleden tijd. Het lijkt erop dat de hypotheekrente weer snel gaat stijgen.

Bij een aflosboete denkt men snel aan ouderen. Want je krijgt er pas na je pensioen mee te maken. Toch? Of niet? Freek geeft uitsluitsel.

Is it wise – and advantageous – to extend or adjust your mortgage now, because of the low interest rates? Or is it better to wait? Freek Hypotheek gives advice.

De huizenprijzen gaan in 2018 nog harder omhoog dan vorig jaar. Dat verwachten economen van de Rabobank.

Ben je starter en kun je met moeite een hypotheek krijgen, omdat je niet zoveel eigen geld hebt om in te leggen? Misschien kunnen je ouders uitkomst bieden.

Goed nieuws voor zelfstandig ondernemers! Ruim duizend zzp’ers hebben namelijk al gebruikgemaakt van de mogelijkheid om met een inkomensverklaring een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) te kunnen afsluiten.

Ga je verhuizen of je hypotheek oversluiten? Een lastige keuze die je daarom misschien liever nog even uitstelt. De kans bestaat echter dat je met te lang wachten je eigen glazen ingooit.

De woningmarkt is niet echt florissant te noemen. Er staan weinig huizen te koop en ook de nieuwbouw loopt nog niet storm. Met als resultaat dat de huizenprijzen blijven stijgen.

Is het verstandig – en voordelig – om je hypotheek nu te verlengen of aan te passen, in verband met de lage rentestand? Of kun je toch beter even wachten? Freek geeft advies.

Of je nu al een woning hebt, of van plan bent er een te kopen: de WOZ-waarde is heel belangrijk voor de hoogte van je woonlasten. Freek vertelt je er meer over.

Als je een aflossingsvrije hypotheek afsluit, denk je nog lang niet aan het moment waarop je moet terugbetalen. Ons advies: doe dit vooral wél, om grote problemen te voorkomen.

Als je een woning koopt, sluit je daarvoor een hypotheek af. Daar hoort vaak ook een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bij. Bij het afsluiten van een ORV is het belangrijk goed na te denken over de ingangsdatum.

Sinds december 2017 is Freek Hypotheek ook actief in Utrecht Vleuten De Meern. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland.

2017 is alweer voorbij: tijd om te focussen op een heel nieuw jaar dat voor je ligt. Blijft alles bij het oude… of niet?

Bij de pensioenregeling van ABP vervalt de Anw-compensatie. Wat betekent het vervallen van deze compensatie en wat zijn de gevolgen voor jouw hypotheek?

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Eindhoven. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste aflossingsverplichting. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

De huurprijzen gaan geregeld omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Toch denken veel huurders nog steeds dat een koophuis voor hen te duur is.

In januari 2018 groeit Freek Hypotheek van 7 naar 11 vestigingen. Freek zorgt straks ook in Eindhoven (twee vestigingen), Helmond en Utrecht voor je hypotheek.

Freek Hypotheek Eindhoven helpt je verder met jou echtscheiding Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Maar kan je hypotheek dan meeverhuizen? Gelukkig heb je Freek. Freek laat je zien welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Helmond. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste aflossingsverplichting. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Hypotheek Helmond Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer.

Regelmatig gaan veel huurprijzen weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Toch denken veel huurders nog steeds dat een koophuis voor hen te duur is.

Freek Hypotheek Helmond helpt je verder met jou echtscheiding Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Maar kan je dan je hypotheek meeverhuizen?

Huishoudens die wonen in een koopwoning zijn meer tevreden over hun onderkomen en de omgeving dan huurders. Ook zijn kopers gelukkiger dan huurders.

From January 1, 2018 on, the rules for mortgage loans will change. The maximum mortgage loan will be 100 percent of the value of the home.

In 2017 worden driekwart van de woningen met winst verkocht. De verkoopsom lag gemiddeld 32 duizend euro boven de oorspronkelijke aankoopsom.

Heb je een hypotheek die al wat langer loopt? Dan is jouw hypotheek oversluiten vaak heel verstandig. Freek Hypotheek Utrecht vertelt je waarom.

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen.

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen is voor het tweede jaar op rij gestegen. Op 1 januari 2017 was de WOZ-waarde gemiddeld 216.000 euro. Dit is een stijging van 3,3% ten opzichte van vorig jaar.

Je kunt er bijna niet meer omheen, overbieden. In heel Nederland staat de huizenmarkt op zijn kop. Op veel huizen wordt er boven de vraagprijs geboden. Is dat nou wel verstandig?

Ge je jouw eerste huis te kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hypotheek voor starters. Freek Hypotheek Eindhoven helpt je graag.

Ben je van plan je eerste huis te kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hypotheek voor starters. Freek Hypotheek Utrecht kan je hier natuurlijk bij helpen.

The labor market is changing. More people are freelancing nowadays than ever before. Also, there are more and more people living on a flexible income. Happily, mortgage providers are playing into this.

Je eerste huis kopen? Wij regelen een hypotheek voor starters. Want er valt veel te regelen. Gelukkig heb je Freek.

onafhankelijk-hypotheekadviseur

Koop je een huis in november of december? Dan kan het zijn dat je met de leennormen voor 2018 te maken krijgt. Wat betekent dit voor jouw hypotheek?

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat in 2018 omhoog. Een huis kopen met NHG mag volgend jaar tot 265.000 euro. Er komen dus meer hypotheken voor de garantie in aanmerking.

A lot of people with (old) mortgages are not satisfied with the deal they’ve got. How about you? Freek can help you improve your mortgage!

Per 1 januari 2018 wijzigen de leennormen voor hypotheken. De maximale hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning wordt 100%.

Wil je jouw woning verhuren, bijvoorbeeld via Airbnb? Dan moet je er rekening mee houden dat dit vaak niet mag. Dit staat in de hypotheekvoorwaarden.

De hypotheekrenteaftrek wordt vanaf 2020 versneld afgebouwd. De aftrek wordt in vier stappen van 3 procent beperkt tot het laagste belastingtarief. Dat tarief is nu 37 procent.

Bij een hypotheek betaal je een hogere rente als het risico voor de bank hoger is. Dit wordt rente-opslag of risico-opslag genoemd.

Volgend jaar gelden nieuwe regels over de informatie van uw betaalrekeningen bij de bank. De Payment Service Directive 2 wordt in 2018 in Nederland actief.

De gemiddelde koopsom van bestaande woningen is in augustus uitgekomen op 268.500 euro. Er worden meer woningen verkocht. Tot en met augustus al 155.040.

Is jouw hypotheek hoger dan de verkoopopbrengst van je woning? Dan heb je te maken met een restschuld. Als je voor 1 januari 2018 verhuist, dan is de hypotheekrente over deze restschuld fiscaal aftrekbaar.

In 2018 dual-income earners are able to borrow more when buying a home. The second income may count for up to 70 percent when applying for a mortgage.

50-plussers met een aflossingsvrije hypotheek zich niet bewust dat bij het aangaan van een nieuwe hypotheek vooral wordt gekeken naar het inkomen.

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn? Dan heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Kom naar de informatieavond op vrijdag 29 september 2017 van 18:00 tot 21:00 uur.

Tweeverdieners kunnen straks mogelijk meer lenen voor de aankoop van een woning. Het tweede inkomen gaat voor 70% meetellen bij de hypotheekaanvraag.

Veel mensen met een hypotheek die al wat langer loopt, zijn daar niet tevreden mee. Lees in deze blog waarom nu jouw hypotheek oversluiten verstandig is.

Er zijn voor ouders interessante (fiscale) mogelijkheden om kinderen te helpen bij de aankoop van een woning. Beslissingen over schenken kunnen grote gevolgen hebben. Freek zet daarom graag de belangrijkste opties voor jullie op een rij.

Ook als startend ondernemer, zelfstandige zonder personeel (zzp’er), freelancer of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) is het krijgen van een hypotheek niet onmogelijk. De arbeidsmarkt verandert, steeds meer mensen werken als zzp’er en hypotheekaanbieders spelen hier gelukkig steeds beter op in.

Bij de aankoop van een appartement moet je rekening houden met een aantal bijzondere zaken. Zoals de splitsingsakte en de servicekosten. Freek vertelt je er graag meer over.

Heb je onlangs een financiële meevaller gehad? Vaak is het mogelijk om een deel van je hypotheek tussentijds af te lossen. Hierdoor dalen de maandlasten en hou je iedere maand meer geld over.

Uit onderzoek blijkt dat het verschil in kosten erg klein is tussen execution only en een hypotheek afsluiten met advies. De hypotheek-doe-het-zelver loopt dus risico terwijl het kostenvoordeel verwaarloosbaar is.

Het woningaanbod neemt af en de huizenprijzen stijgen. Toch zien we de koop van een woning nog steeds zitten door de zeer lage hypotheekrente.

Het is voor mensen met een flexibel inkomen en arbeidsperspectief, zoals uitzendkrachten, steeds beter mogelijk om een huis te kopen. Hiervoor vragen de aanbieders om een perspectiefverklaring.

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Zaandam geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Voorhout geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in IJsselstein geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Amersfoort geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek Bodegraven geeft jou graag advies of je beter kunt huren of kopen!

We zijn dus precies een half jaar onderweg als Freek. Een mooie tijd voor een korte evaluatie en een blik naar de toekomst. Want ik ben trots op wat we in een half jaar al bereikt hebben.

Aad Kraaij leidt Freek Hypotheek in Noordwijk en Voorhout. Hij geeft zijn visie over hoe automatisering bij kan dragen aan de beste kwaliteit van hypotheekadvies.

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Deze maand verscheen de Freek Update voor Amersfoort. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Dan is het goed om te weten wat financieel haalbaar is. Gelukkig heb je Freek Hypotheek.

Veel 60-plussers willen op een gegeven moment kleiner gaan wonen. Ze doen dit echter vaak niet  omdat ze denken niet meer aan een hypotheek komen.

Stel je wilt verhuizen. Zou je al een nieuw kopen als je huidige woning nog niet verkocht is met het risico op dubbele woonlasten?

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Hypotheek Zaandam Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer.

Voor de financiering van je woning heb je een hypotheek afgesloten. Maar controleer je ook regelmatig of jouw hypotheek nog up-to-date is?

woning_kopen_in _alphen_minder_huizen_te_koop

Op zoek naar een nieuwe woning? Dat wordt in de meeste plaatsen steeds lastiger. Het aantal te koop staande woningen daalt sterk. De ruimte om als koper te onderhandelen is daardoor ook minder.

Op zoek naar een nieuwe woning in (de omgeving van) Bodegraven? Dat wordt net als in de meeste plaatsen steeds lastiger. Het aantal te koop staande woningen daalt sterk.

Flexwerkers blijven langer bij hun ouders wonen. Ze denken zonder vast contract geen hypotheek te kunnen krijgen. Freek laat zien wat wel mogelijk is.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Veel mensen willen als ze wat ouder zijn een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Toch zien veel mensen op tegen het afsluiten van de hypotheek.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Krijg je bij je abonnement een gratis smartphone? Dan krijg je ook een BKR registratie. Dit heeft gevolgen als je aan hypotheek wil aanvragen. Hoe zit dit?

Is jouw sportclub gevestigd in Amersfoort en is jouw team op zoek naar een nieuwe kledingsponsor voor het sportseizoen 2017/2018? Meld je aan!

De lage rentes zijn plezierig voor woningkopers. Steeds meer klanten van Freek Hypotheek kunnen een nieuwe, maar vooral grotere woning kopen.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Steeds vaker kiezen mensen die een huis kopen voor een lange rentevaste periode voor de hypotheek. Dit geeft dus meer zekerheid en stabiliteit.

Trouwen is niet alleen een grote stap voor jullie relatie, maar heeft ook gevolgen voor jullie hypotheek. Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden als je gaat trouwen?

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Door de lage hypotheekrente sluiten veel mensen hun hypotheek over. Zo profiteren zij ook van de lagere rente. Er moet wel een boeterente betaald worden.

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

3 belangrijke tips bij het invullen van de belastingaangifte met betrekking tot jouw hypotheek.

Op zaterdag 18 maart 2017 is Raymond van Hees, adviseur van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, te zien bij het programma Woontips op RTL 4.

70% van de starters twijfelt of het wel gaat lukken en 30% verwacht zelfs helemaal geen hypotheek te kunnen krijgen. Hoe zit dat bij jou?

Zoals bij elke verkiezing wordt veel over hypotheken gesproken. En dan vooral de hypotheekrenteaftrek. Welke standpunten staan in de verkiezingsprogramma’s?

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

Bij steeds meer banken is rentemiddeling mogelijk. Daarmee krijg je een lagere hypotheekrente voor een nieuwe rentevastperiode.

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Wil je hypotheekadviseurs vergelijken? Dan vind je bij Independer de meeste reviews. Freek Hypotheek heeft met een 9,4 het hoogste cijfer heeft van alle hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn.

hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Freek helpt je op weg.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Freek biedt jou de mogelijkheid om je hypotheekdossier vanaf de oriëntatie online in te zien en zelf te vullen. Dit betekent dat wij efficiënter kunnen werken.

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten of jouw hypotheek nog up-to-date is? Wat je extra zou kunnen lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan tijdens de Week van Freek.

Droomhuis gevonden? Je bent zzp’er of ondernemer en wilt graag een hypotheek aanvragen om jouw droomhuis te financieren. Maar waar begin je en wat zijn de regels?