In januari 2018 groeit Freek Hypotheek van 7 naar 11 vestigingen. Freek zorgt straks ook in Eindhoven (twee vestigingen), Helmond en Utrecht voor je hypotheek. Na een succesvolle start in 2017 wil Freek Hypotheek de komende jaren verder groeien. De uitbreiding met deze kantoren is een mooie eerste stap.

Eindhoven en Helmond

De advieskantoren in Eindhoven (freekhypotheek.nl/eindhoven) en Helmond (freekhypotheek.nl/helmond) werkten eerst als Hypotheekshop, maar kiezen met deze nieuwe naam voor een werkwijze die nog klantgerichter is. Joost Geerts en Dennis van Lieshout zijn eigenaar van de vestigingen. Enkele jaren geleden werden zij nog uitgeroepen tot Hypotheekshopper van het jaar.

Dennis legt uit waarom deze keuze gemaakt is: “De adviseurs van de verschillende vestigingen werken samen om het adviesproces efficiënt in te richten en tot het beste advies te komen. Hier werken wij graag aan mee. Bij Freek is het hele adviestraject heel goed ingericht. De cliënt wordt totdat het adviesproces is afgerond perfect gevolgd, geïnformeerd en ondersteund. Hierdoor blijft de adviseur bij zijn klanten in beeld.”

Utrecht

De vestiging  in Utrecht Leidsche Rijn (freekhypotheek.nl/utrecht) is een nieuw hypotheekadvieskantoor. Drijvende kracht achter deze vestiging is Michiel Pelser. Voor de administratie werkt hij samen met Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Michiel Pelser legt uit waarom hij kiest voor Freek: “Freek is persoonlijk en makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Daarom werkt deze naam zo goed. Makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!”

Over Freek

Freek Hypotheek is een jaar geleden gestart. Dit gebeurde met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Katwijk, Voorhout en Zaandam. Alle vestigingen werken samen in een coöperatie zonder winstoogmerk. Samen wordt onder andere geïnvesteerd in tools die tot een efficiënter proces leiden.

De werkwijze van Freek

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Maar daar blijft het te vaak bij. Freek gaat daarom verder. Gedurende de volle looptijd van een hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in werk,  polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom: Freek, zorgt voor je hypotheek.

Freek begeleidt huizenkopers vanaf de eerste oriënterende stappen online tot aan de laatste aflossingsverplichting. Vriendelijk en persoonlijk. Dat betekent dat Freek gedurende de hele looptijd van de hypotheek actief contact houdt met zijn klanten. En dat is een vernieuwende aanpak in de wereld van hypotheken.

Wil je meer weten? Maak direct een afspraak met jouw Freek.

Nieuwste updates

Minder hypotheken afgesloten door starters

Het aantal starters dat een hypotheek heeft afgesloten, is flink afgenomen. Het afgelopen kwartaal werden 33.000 hypotheekaanvragen gedaan. Dat is ruim 9 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Lees meer

Huizenkopers overbieden met gemiddeld € 4.750

Omdat de hypotheekrente nog steeds heel laag is en de concurrentie onder huizenkopers relatief groot, wordt er bij het kopen van een huis vaak overboden, in 2018 gemiddeld met € 4.750. Dat blijkt uit een onderzoek van Knab Bank, die het biedgedrag van 1.500 klanten onderzocht.

Lees meer

Grat up-to-date blijven?

Jij houdt ons op de hoogte en wij vertellen je of dit van invloed is op je hypotheek.

Als je je hebt aangemeld ontvang je nog een e-mail ter bevestiging.