Freek Hypotheek Freek Speed Hypotheek

Freek Speed Hypotheek

Snel klaar om snel toe te slaan op de huizenmarkt!

Heb jij een of al meerdere keren misgegrepen na het bieden op een huis? Met de Freek Speed Hypotheek van Freek Hypotheek Eindhoven* ben je in het vervolg goed voorbereid en kun je snel toeslaan als het huis van je dromen voorbijkomt.

Zo werkt de Freek Speed Hypotheek

Freek zorgt er – samen met jou – voor dat jouw hypotheekdossier al voordat je een huis op het oog hebt helemaal compleet is. We verzamelen hierbij gegevens zoals personalia, je inkomen, een inkomensverklaring voor ondernemers en eventuele schulden, zoals een BKR-registratie of studieschuldverklaring van DUO. Zo weet jij precies wat de maximale hoogte van jouw hypotheek is en kunnen we snel toeslaan als je jouw droomhuis hebt gevonden.

Taxatie binnen 48 uur

Freek regelt bovendien een taxateur die binnen 48 uur (met medewerking van de verkoper) een taxatie maakt van de woning die wordt aangekocht. Wil je je huidige koopwoning verkopen? Dan regelen wij ook die taxatie.

Kosten Freek Speed Hypotheek

Tijdens de intake bij Freek Hypotheek doe je een aanbetaling op het hypotheekadvies van € 626,-**. We houden hiervoor gedurende 24 maanden regelmatig contact en houden je dossier up-to date. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat je voor die tijd zult toeslaan en het huis van je dromen vindt en koopt.

Meer weten? Maak een afspraak!

Vul je gegevens hieronder in, dan nemen wij snel contact met je op.

*De Freek Speed Hypotheek is momenteel alleen te regelen bij onze vestiging in Eindhoven.
**Deze aanbetaling is 25% van de advieskosten. De overige kosten betaal je zodra de hypotheek wordt afgesloten. Vraag Freek Hypotheek naar alle voorwaarden.