Freek Hypotheek Helmond

Wil je een huis kopen in de buurt van Helmond? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Loop gerust eens bij ons binnen, bel ons of maak direct een afspraak met Freek Hypotheek Helmond.

Steenweg 18a - 5707 CG - Helmond

0492 - 3382 33

Wat kan Freek voor je doen?

  • Hoeveel kan je lenen? Bereken je hypotheek
  • Hypotheek afsluiten: de laagste rente en beste voorwaarden
  • Oversluiten van jouw bestaande hypotheek
  • Ondersteuning bij aankoop van de woning
  • Wij zorgen voor jouw hypotheek, de hele looptijd lang
  • Altijd persoonlijk contact en hypotheekadvies

Freek Hypotheek Helmond is jouw hypotheekadviseur

Vanaf 1 januari 2018 heten wij Freek en zorgen we voor jouw hypotheek in Helmond. Voorheen deden we dat onder de naam Hypotheekshop. Een nieuwe naam, maar bekende gezichten en de beste service voor jou. Wij zijn volledig onafhankelijk, geven je objectief advies met jouw unieke situatie als uitgangspunt en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag.

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Daar blijft het te vaak bij. Freek Hypotheek Helmond gaat daarom verder. Wij begeleiden jou vanaf de eerste oriënterende stappen online tot aan de laatste aflossingsverplichting. Vriendelijk en persoonlijk. Alle wijzigingen in je privésituatie, in werk,  polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom: Freek, zorgt voor je hypotheek.

   

Joost Geerts


Jouw hypotheek specialist (Hypothecair en Financieel Planner)

   

Dennis van Lieshout

Jouw hypotheek specialist (Hypothecair Planner)

   

Chris van Avendonk

Jouw hypotheek specialist

teammember    

Tamara van den Heuvel

Jouw eerste aanspreekpunt

Afspraak maken met Freek Hypotheek Helmond

Klik op onderstaande knop om direct een afspraak in te plannen. Het eerste oriënterende gesprek is zonder kosten. Twijfel dus niet en kijk samen met de adviseurs van Freek Hypotheek Helmond hoeveel jij kunt lenen of hoe jouw bestaande hypotheek verbeterd kan worden.

Waarom je hypotheek bij Freek? 

Jouw leven verandert, de wereld verandert. Misschien krijg je een ander salaris, of verandert je gezinssamenstelling? Of wil je je eerste hypotheek afsluiten? Ook kan veranderende wetgeving of hypotheekrente van invloed zijn op je hypotheek. Freek is jouw hypotheekadviseur die ervoor zorgt dat je hypotheek met jouw situatie meeverandert.

Online oriënteren en afspraak maken

De juiste hypotheek afsluiten

Periodiek privégegevens updaten

Zelf kiezen of aanpassingen nodig zijn

Je hypotheek gerust overlaten aan Freek

Veranderingen en jouw hypotheek? Blijf up-to-date!

Je eerste hypotheek afsluiten in Helmond?

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Helmond. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste...

Lees meer

Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten?

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken. Een gelijkvloers appartement met een lift in het gebouw...

Lees meer

Helmond

Freek Hypotheek Helmond

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:30
Dinsdag
09:00 – 17:30
Woensdag
09:00 – 17:30
Donderdag
09:00 – 17:30
Vrijdag
09:00 – 17:30

Zaterdag op afspraak

Locatie en contact:
Steenweg 18a
5707 CG Helmond

0492 - 3382 33

Locatie en contact

Steenweg 18a
5707 CG  Helmond
0492 3382 33
helmond@freekhypotheek.nl

Nieuwste updates

“Laat je aflossingsvrije hypotheek doorlichten door hypotheekadviseur”

De aflossingsvrije hypotheek is volop in het nieuws; banken proberen de één miljoen huishoudens met een aflossingsvrije hypotheek om de risico’s onder de aandacht te brengen. Volgens hypotheekadviseur Kitty Walet van Freek Hypotheek moeten mensen niet meteen bang worden. “Het belangrijkste is dat je je ervan bewust bent.”

Lees meer