Huis kopen? Dan zorgt Freek voor je hypotheek

Jouw wensen veranderen. Je houdt zelf graag de regie en wilt gemakkelijk hypothecair advies inwinnen. Op het moment dat het jou uitkomt én bij een vakkundig persoon. In plaats van een loket verwacht je een oprechte, persoonlijke houding van je hypotheekadviseur. Iemand die snel duidelijkheid geeft over de mogelijkheden voor jouw hypotheek.

Hypotheken: Freek doet het anders

Speuren op huizensites, daadwerkelijk woningen gaan bekijken: net zolang totdat je dat ene mooie huis gevonden hebt. En dan komt onherroepelijk het moment dat je naar de financiën moet gaan kijken. Maar waar begin je?

En hoe zorg je ervoor dat je hypotheek ook na het afsluiten ervan up-to-date blijft? Freek begeleidt huizenkopers vanaf de eerste oriënterende stappen online tot aan de laatste aflossingsverplichting. Vriendelijk en persoonlijk. Dat betekent dat Freek gedurende de hele looptijd van de hypotheek actief contact houdt met haar klanten. En dat is een geheel nieuwe aanpak in de wereld van hypotheken.

Online én persoonlijk

Wij zijn Freek, een nieuwe hypotheekadviseur die écht blijft zorgen voor hypotheken van onze relaties. Wij bieden online én offline hoogwaardige persoonlijke service. Snel. Gemakkelijk. Eenvoudig.

Freek staat je gedurende 30 jaar met raad en daad bij. In je zoektocht naar een woning, bij het vinden van de juiste financiering van jouw droomhuis én bij het volledig aflossen van jouw hypotheek.

Waarom je hypotheek bij Freek? 

Jouw leven verandert, de wereld verandert. Misschien krijg je een ander salaris, of verandert je gezinssamenstelling? Of wil je je eerste hypotheek afsluiten? Ook kan veranderende wetgeving of hypotheekrente van invloed zijn op je hypotheek. Freek zorgt ervoor dat je hypotheek met jouw situatie meeverandert.

Online orienteren en afspraak maken

De juiste hypotheek afsluiten

Periodiek privegegevens updaten

Zelf kiezen of aanpassingen nodig zijn

Je hypotheek gerust overlaten aan Freek

Nieuwste updates

“Laat je aflossingsvrije hypotheek doorlichten door hypotheekadviseur”

De aflossingsvrije hypotheek is volop in het nieuws; banken proberen de één miljoen huishoudens met een aflossingsvrije hypotheek om de risico’s onder de aandacht te brengen. Volgens hypotheekadviseur Kitty Walet van Freek Hypotheek moeten mensen niet meteen bang worden. “Het belangrijkste is dat je je ervan bewust bent.”

Lees meer