Park Rijnsoever Katwijk

[vc_row css=”.vc_custom_1586943549893{margin-top: -100px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Jouw hypotheek voor nieuwbouw
Park Rijnsoever in Katwijk

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1586944274409{margin-top: -25px !important;}”]

Freek helpt jouw woondromen waarmaken

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Leuk dat je er bent!

Je bent geïnteresseerd in advies over een hypotheek voor nieuwbouw Park Rijnsoever in Katwijk. Freek Hypotheek kan je daarmee helpen. Een hypotheek voor een nieuwbouw woning is anders dan een hypotheek voor een bestaande woning. Waarschijnlijk zal je veel vragen hierover hebben.

  • Hoe gaat het met de overwaarde van mijn huis?
  • Wanneer ga ik betalen voor de nieuwe hypotheek?
  • Klopt het dat ik dan twee hypotheken heb? Hoe ga ik dat betalen?
  • Hoe werkt een bouwdepot?
  • Wanneer ga ik mijn eigen huis verkopen?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Freek kan een antwoord geven op al je vragen, en het liefste doen we dat in een persoonlijk gesprek. Daarom willen wij je het volgende voorstel doen:

Je maakt een afspraak met Freek, de afspraak wordt bevestigd en in een uur mag je alle vragen aan Freek stellen. Na dit uur weet je of het kopen van een woning in Park Rijnsoever mogelijk is. En je weet alles over het kopen van een nieuwbouw woning. Een betere voorbereiding voor de inschrijving is er niet! Oh ja, de kosten voor dit gesprek nemen wij voor onze rekening.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Freek is de hypotheekadviseur van Katwijk.

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Freek weet precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

Jouw leven staat niet stil en je wensen veranderen. Bij Freek houd je daarom zelf de regie over je hypotheek. Freek geeft je – op het moment dat het jou uitkomt – eerlijk hypotheekadvies afgestemd op je persoonlijke situatie. Freek begeleidt je vanaf het allereerste moment in je zoektocht naar een woning. Vanaf de oriënterende fase tot aan de laatste aflossingsverplichting van je hypotheek. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek tijdens de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Daarom je hypotheek bij Freek

Eigenlijk is het heel simpel:
Floris

De adviseur heeft ons uitstekend en duidelijk geadviseerd. Hij toonde interesse, dacht met ons mee en was eerlijk in zijn adviezen.

Floris
Klant bij Freek Amsterdam

Esther

We brachten een bod uit op een huis, dat werd geaccepteerd. Dezelfde week zaten we nog bij Aad van Freek Hypotheek aan tafel. En binnen twee weken was de hypotheek rond. Echt heel snel.

Esther
Klant bij Freek Noordwijk