Ook onderdeel worden van de meest professionele hypothecaire dienstverlener van Nederland?

Download de pdf voor meer informatie, of meld je direct aan.

Consumenten houden graag zelf de regie en willen gemakkelijk hypothecair advies inwinnen.

Wij zijn Freek, een nieuwe hypothecaire dienstverlener die echt gaat zorgen voor de hypotheek van onze relaties. Wij bieden hoogwaardige persoonlijke service. Snel. Gemakkelijk. Eenvoudig.

Waarom je hypotheek bij Freek? 

Jouw leven verandert, de wereld verandert. Misschien krijg je een ander salaris, of verandert je gezinssamenstelling? Of wil je je eerste hypotheek afsluiten? Ook kan veranderende wetgeving of hypotheekrente van invloed zijn op je hypotheek. Freek zorgt ervoor dat je hypotheek met jouw situatie meeverandert.

Online oriënteren en afspraak maken

De juiste hypotheek afsluiten

Periodiek privégegevens updaten

Zelf kiezen of aanpassingen nodig zijn

Je hypotheek gerust overlaten aan Freek

Freek is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom zijn de kosten voor onze leden veel lager. We hebben niet de intentie om veel leden te werven, maar willen graag samenwerken met de meest professionele kantoren van Nederland, zoals die van jouw. Meld jij je aan?

 

0172 24 59 57

info@freekhypotheek.nl

Freek Hypotheek Coöperatie u.a.
Baronie 66
2404 XG, Alphen aan den Rijn

0172 24 59 57

Nieuwste updates

“Laat je aflossingsvrije hypotheek doorlichten door hypotheekadviseur”

De aflossingsvrije hypotheek is volop in het nieuws; banken proberen de één miljoen huishoudens met een aflossingsvrije hypotheek om de risico’s onder de aandacht te brengen. Volgens hypotheekadviseur Kitty Walet van Freek Hypotheek moeten mensen niet meteen bang worden. “Het belangrijkste is dat je je ervan bewust bent.”

Lees meer