Ook onderdeel worden van de meest professionele hypothecaire dienstverlener van Nederland?

Download de pdf voor meer informatie, of meld je direct aan.

Consumenten houden graag zelf de regie en willen gemakkelijk hypothecair advies inwinnen.

Wij zijn Freek, een nieuwe hypothecaire dienstverlener die echt gaat zorgen voor de hypotheek van onze relaties. Wij bieden hoogwaardige persoonlijke service. Snel. Gemakkelijk. Eenvoudig.

Waarom je hypotheek bij Freek? 

Jouw leven verandert, de wereld verandert. Misschien krijg je een ander salaris, of verandert je gezinssamenstelling? Of wil je je eerste hypotheek afsluiten? Ook kan veranderende wetgeving of hypotheekrente van invloed zijn op je hypotheek. Freek zorgt ervoor dat je hypotheek met jouw situatie meeverandert.

Online oriënteren en afspraak maken

De juiste hypotheek afsluiten

Periodiek privégegevens updaten

Zelf kiezen of aanpassingen nodig zijn

Je hypotheek gerust overlaten aan Freek

Freek is een coöperatie zonder winstoogmerk. Daarom zijn de kosten voor onze leden veel lager. We hebben niet de intentie om veel leden te werven, maar willen graag samenwerken met de meest professionele kantoren van Nederland, zoals die van jouw. Meld jij je aan?

 

0172 24 59 57

info@freekhypotheek.nl

Freek Hypotheek Coöperatie u.a.
Baronie 66
2404 XG, Alphen aan den Rijn

0172 24 59 57

Nieuwste updates

Minder hypotheken afgesloten door starters

Het aantal starters dat een hypotheek heeft afgesloten, is flink afgenomen. Het afgelopen kwartaal werden 33.000 hypotheekaanvragen gedaan. Dat is ruim 9 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Lees meer

Huizenkopers overbieden met gemiddeld € 4.750

Omdat de hypotheekrente nog steeds heel laag is en de concurrentie onder huizenkopers relatief groot, wordt er bij het kopen van een huis vaak overboden, in 2018 gemiddeld met € 4.750. Dat blijkt uit een onderzoek van Knab Bank, die het biedgedrag van 1.500 klanten onderzocht.

Lees meer