Rente verlagen: check jouw offerte bij Freek Hypotheek

Wil je de rente verlagen van jouw hypotheek en heb je een offerte? Dan wil je natuurlijk weten of je het beste aanbod hebt gekregen. Met deze check bereken je zelf of het voorstel goed is of dat oversluiten voordeliger is. Freek helpt je daarna graag met het aanpassen van jouw hypotheek.

Bovenstaande berekening is al een goede indicatie of rente verlagen bij jouw huidige hypotheekverstrekker verstandig is. Soms is het beter jouw hypotheek over te sluiten. De hypoteekspecialisten van Freek maken daarom graag een afspraak om precies te bepalen wat voor jouw hypotheek het beste is.

Nieuwste updates

Minder hypotheken afgesloten door starters

Het aantal starters dat een hypotheek heeft afgesloten, is flink afgenomen. Het afgelopen kwartaal werden 33.000 hypotheekaanvragen gedaan. Dat is ruim 9 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Lees meer

Huizenkopers overbieden met gemiddeld € 4.750

Omdat de hypotheekrente nog steeds heel laag is en de concurrentie onder huizenkopers relatief groot, wordt er bij het kopen van een huis vaak overboden, in 2018 gemiddeld met € 4.750. Dat blijkt uit een onderzoek van Knab Bank, die het biedgedrag van 1.500 klanten onderzocht.

Lees meer

Gratis up-to-date blijven?

Jij houdt ons op de hoogte en wij vertellen je of dit van invloed is op je hypotheek.

Als je je hebt aangemeld ontvang je nog een e-mail ter bevestiging.