Terug naar nieuwsoverzicht

Jouw hypotheek voor nieuwbouw Haarzicht in Vleuten

Geplaatst door: Utrecht
Situatie: Volgende woning kopen
 13 november 2018

Vlakbij het Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt in Vleuten een prachtige nieuwbouwwijk gebouwd: Haarzicht. Wil jij gaan wonen in één van de 62 royale tweekappers of 6 luxe vrijstaande woningen? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern. Samen met jou kijken we wat mogelijk is en helpen wij je aan de beste hypotheek.

Wonen in Haarzicht: de voordelen

Omgeven door historie en natuur woon je in Haarzicht in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Alle informatie staat op de website van het project.

Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien; de woningen zijn energieneutraal (EPC=0) en beschikken over een warmtepomp (geen gasaansluiting), vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Duurzaam en comfortabel!

Hypotheekadvies voor jouw nieuwbouwwoning

Fase 1 is vanaf 15 november in verkoop. Fase 2 volgt in de eerste helft van 2019. De verkooprijs van de kavels begint bij € 580.000. Voor de woningen is dat € 595.000. Past dit binnen jouw financiële plaatje? Freek zoekt het voor je uit en komt met een eerlijk en begrijpelijk advies. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern. De eerste afspraak is altijd gratis en zonder verdere verplichtingen.