Terug naar nieuwsoverzicht

Wonen in Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn? Freek regelt je hypotheek!

Geplaatst door: Utrecht
Situatie: Algemeen
 21 november 2018

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen voor jouw hypotheek voor Rijnvliet.

Over het nieuwbouwproject Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn

Aan de oostzijde van Utrecht Leidsche Rijn, dicht bij de stad, wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Dorps en toch ook stads wonen te midden van groen en water. In de wijk worden diverse natuurrijke plekken ingericht met eetbare planten. Je vindt alles over Rijnvliet op deze website.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs Michiel en Raymond weten alles over hypotheken, ook voor nieuwbouw. Ze weten dan ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten voor je nieuwe woning. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Rijnvliet past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Update 21 november: start verkoop fase 4

Woensdag 21 november 2018 start de verkoop van 54 nieuwe woningen in project Rijnvliet. Vanaf dat moment kun je je (online) inschrijven voor het bouwnummer van je voorkeur. Fase 4 bestaat uit rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en luxe villa’s. Alle woningen bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden. De verkoopprijzen zijn vanaf € 397.000 v.o.n.