Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Natuurlijk doen we dat ook als je jouw hypotheek wil oversluiten. Of bij een echtscheiding. En we weten ook alles over de hypotheek voor senioren.

Maatregelen in verband met het coronavirus

Je kan nog steeds bij Freek terecht voor al jouw hypotheekvragen. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen van overheid en RIVM. De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Wij nemen daarom maatregelen om de verspreiding te vertragen.

Dat betekent dat wij zoveel mogelijk per telefoon en e-mail contact met je hebben. De praktijk leert dat dit bij de meeste adviesgesprekken goed werkt. Neem voor dus al je vragen telefonisch (0172 49 29 47) of per mail (alphen@freekhypotheek.nl) contact op met ons.

Freek is de hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Hypotheekadviseurs Ton Schäffers, Ricardo Meijer en Raymond van Hees en jouw eerste aanspreekpunten Manja Aschman-Kok, Stephanie Könst en Jeannette Windhorst weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd! Meer weten, neem eens contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en zonder verdere verplichtingen.

Nieuwbouw in Alphen en omgeving

Er zijn veel interessante nieuwbouwprojecten in onze omgeving. Zoek jij een hypotheek voor nieuwbouw? Wij helpen je graag om de financiering in orde te maken. Een paar voorbeelden van mooie nieuwbouwprojecten waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek:

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Samenwerking scheidingsspecialist en hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn

Sinds dit jaar heeft Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn nieuwe huisgenoten. We delen een voordeur met ZV Scheidingsspecialisten.

Jouw hypotheek voor nieuwbouwproject De Toussaint

Op de locatie waar voorheen de V&D zat, komen 24 appartementen met een woonoppervlakte van 91 tot 115 m2. Heb je altijd in het hart van Alphen aan den Rijn willen wonen? Dan is dit je kans. Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek.

Waarom kies je een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Vier redenen waarom je voor advies over de financiering van je woning het beste aan kunt kloppen bij een onafhankelijk hypotheekadviseur zoals Freek.

Wat doet Corona met de hypotheekrente?

Huizenbezitters komen nu door een dreigende verhoging van de hypotheekrente in actie. Vraag Freek Hypotheek om persoonlijk advies.

Help! Door de Corona-crisis kan ik mijn hypotheek niet meer betalen.

Banken bieden hulp aan klanten die hun hypotheeklasten niet meer kunnen opbrengen. Een aantal banken heeft al wel concrete plannen klaarliggen.

Per 1 april mag je je oude DSB-hypotheek boetevrij aflossen

Positief nieuws voor duizenden mensen met een DSB-hypotheek. Vanaf 1 april dit jaar mag deze boetevrij afgelost worden. Doe de gratis check!