Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Natuurlijk zorgen we ook voor jouw hypotheek als:
– je jouw hypotheek wil oversluiten,
– je een nieuwbouwwoning gaat kopen,
– of bij een echtscheiding
– en we weten ook alles over de hypotheek voor senioren.

Freek is de hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Hypotheekadviseurs Ton Schäffers, Ricardo Meijer en Raymond van Hees en jouw eerste aanspreekpunten Manja Aschman-Kok, Stephanie Könst en Jeannette Windhorst weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp.

Maak een afspraak om kennis te maken. Die afspraak kan bij ons op kantoor. Maar het kan ook via beeldbellen of de telefoon. Wat jij het prettigst vindt. Aan een eerste gesprek zijn nooit kosten verbonden. Als we je verder mogen adviseren, vertellen we altijd vooraf wat de kosten worden. Geen verrassingen achteraf dus.

OpZeker: snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Magazine Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn oktober 2020

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. In de tweede editie van 2020 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Hypotheekrenteaftrek: gaat dit veranderen?

De hypotheekrenteaftrek wordt momenteel al met 3 procentpunt per jaar afgebouwd. Mogelijk veranderen de afspraken en wordt sneller afgebouwd.

Als starter op de huizenmarkt doe je weer mee

Starters op de huizenmarkt hadden het al jaren erg moeilijk. Het aanbod aan woningen neemt echter toe. Daardoor ruiken steeds meer starters nu hun kans.

Prijs verplicht energielabel woning vanaf 2021 fors omhoog

Vanaf volgend jaar moet er verplicht een gediplomeerd adviseur langskomen om jouw woning volgens de zogenoemde NTA 8800 richtlijnen te bekijken.

Grens NHG-hypotheek in 2021 naar 325.000 euro

De kostengrens van een NHG-hypotheek wordt in 2021 verhoogd. Huizenkopers kunnen dan een iets duurder huis kopen met een NHG-hypotheek.

De Freek van Oranje Troonblog

We vertellen je in dit troonblog hoe het kabinet op het gebied van ‘wonen’ naar de nabije toekomst kijkt. Lees er hier meer over!