Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Natuurlijk doen we dat ook als je jouw hypotheek wil oversluiten. Of bij een echtscheiding. En we weten ook alles over de hypotheek voor senioren.

Freek is de hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Hypotheekadviseurs Ton Schäffers, Ricardo Meijer en Raymond van Hees en jouw eerste aanspreekpunten Manja Aschman-Kok, Stephanie Könst en Jeannette Windhorst weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd! Meer weten? Neem contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Nieuwbouw in Alphen en omgeving

Er zijn veel interessante nieuwbouwprojecten in onze omgeving. Zoek jij een hypotheek voor nieuwbouw? Wij helpen je graag om de financiering in orde te maken. Een paar voorbeelden van mooie nieuwbouwprojecten waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek:

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Als starter op de huizenmarkt doe je weer mee

Starters op de huizenmarkt hadden het al jaren erg moeilijk. Het aanbod aan woningen neemt echter toe. Daardoor ruiken steeds meer starters nu hun kans.

Freek regelt je hypotheek voor Hof van Rijnenburg

Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Hof van Rijnenburg. Dit nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 28 koopwoningen.

Freek Break Magazine mei 2020 – Alphen aan den Rijn

Bekijk hier het online magazine van Freek Hypotheek Alphen!

Snel handelen op een drukke huizen- en hypotheekmarkt

Veel geldverstrekkers hebben het razend druk. Freek Hypotheek je met een uitgekiende voorbereiding, zodat jij snel(ler) kan handelen.

“Binnen twee weken was de hypotheek rond. Echt heel snel.”

Esther heeft via Freek Hypotheek sloten ze de hypotheek af. Het is een heel duidelijk verhaal en je kan altijd je vragen stellen geeft Esther aan.

‘Houdbaarheid’ van inkomen onder de loep

In deze tijd heeft een aantal geldverstrekkers de werkwijze voor de beoordeling van een hypotheekaanvraag aangepast. Lees hier wat dat betekent.