Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Natuurlijk zorgen we ook voor jouw hypotheek als:
– je jouw hypotheek wil oversluiten,
– je een nieuwbouwwoning gaat kopen,
– of bij een echtscheiding
– en we weten ook alles over de hypotheek voor senioren.

Freek is de hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Hypotheekadviseurs Ton Schäffers, Ricardo Meijer en Raymond van Hees en jouw eerste aanspreekpunten Manja Aschman-Kok, Stephanie Könst en Jeannette Windhorst weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp.

Maak een afspraak om kennis te maken. Die afspraak kan bij ons op kantoor. Maar het kan ook via beeldbellen of de telefoon. Wat jij het prettigst vindt. Aan een eerste gesprek zijn nooit kosten verbonden. Als we je verder mogen adviseren, vertellen we altijd vooraf wat de kosten worden. Geen verrassingen achteraf dus.

OpZeker: snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Hypotheek voor Zuyd: riante woningen Kerk en Zanen

Eind 2020 start de verkoop van nieuwbouw Zuyd. Is 1 van de 43 riante woningen interessant voor jou? Maak een afspraak met Freek Hypotheek.

De Kroon: nieuwbouw in het hart van Alphen

In het centrum van Alphen aan den Rijn begint in 2021 de bouw voor De Kroon van Alphen. Geïnteresseerd? Freek zorgt voor je hypotheek.

Magazine Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn oktober 2020

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. In de tweede editie van 2020 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Nieuwe voorwaarden Nationale Hypotheek Garantie

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft de voorwaarden en normen voor 2021 bekendgemaakt. Hoe zit het precies?

Wat is Nationale Hypotheek Garantie?

Met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) ben je zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Freek legt het uit!

Huizenprijzen blijven voorlopig stijgen

De spanning op de huidige woningmarkt neemt nog steeds toe. Wat kun je doen als jij nu op zoek bent naar een nieuwe koopwoning?