Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Freek is de hypotheekadviseur van Alphen aan den Rijn

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Hypotheekadviseurs Ton Schäffers, Ricardo Meijer en Raymond van Hees en jouw eerste aanspreekpunten Manja Aschman-Kok, Stephanie Könst en Jeannette Windhorst weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp.

Maak een afspraak om kennis te maken. Die afspraak kan bij ons op kantoor. Maar het kan ook via beeldbellen of de telefoon. Wat jij het prettigst vindt. Aan een eerste gesprek zijn nooit kosten verbonden. Als we je verder mogen adviseren, vertellen we altijd vooraf wat de kosten worden. Geen verrassingen achteraf dus.

Natuurlijk zorgen we ook voor jouw hypotheek bij deze situaties

Ik wil mijn hypotheek oversluiten.
Mijn partner en ik gaan scheiden en hebben samen een hypotheek.
Ik wil advies over een hypotheek voor senioren.
Ik ga een nieuwbouwwoning kopen, bijvoorbeeld hier:

OpZeker: snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Alles over jouw hypotheek

Hypotheek voor Zuyd: riante woningen Kerk en Zanen

5 maart 2021 start de verkoop van nieuwbouw Zuyd. Is 1 van de 43 riante woningen interessant voor jou? Maak een afspraak met Freek Hypotheek.

Hypotheek voor Het Raadhuis in Rijnsaterwoude

In Het Raadhuis in Rijnsaterwoude komen 8 koopappartementen. Freek helpt de toekomstige bewoners graag met hun hypotheek.

Hypotheek voor nieuwbouw Baronie Haven in Alphen aan den Rijn

De volgende onderdelen van Baronie Haven zijn de Havensuites en het Havenkwartier. Freek helpt de toekomstige bewoners graag met hun hypotheek.

Zo profiteer jij van de laagste hypotheekrente ooit

Hoe komt het dat de rente zo laag is? En welk voordeel kun jij hiermee behalen? Freek zet het voor je op een rij.

Tips voor starters om toch een koopwoning te bemachtigen

De prijzen rijzen momenteel de pan uit! Hoe kom je als starter nog aan een woning in deze tijd? Freek helpt je daarbij.

Huizenprijzen verschillen per provincie: prijzen stijgen harder buiten Randstad

De huizenpijzen verschillen per provincie. Uit de laatste kwartaalcijfers blijkt dat zij buiten de Randstad het hardst stijgen en de krapte toeneemt. Lees meer.