Freek Hypotheek Bodegraven

Wil je een huis kopen in Bodegraven? Of je hypotheek oversluiten of aanpassen? Dan wil je natuurlijk weten wat er mogelijk is en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Ook als je al met pensioen bent of de pensioenleeftijd nadert of bij een echtscheiding.

Maatregelen in verband met het coronavirus

Je kan nog steeds bij Freek terecht voor al jouw hypotheekvragen. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen van overheid en RIVM. De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Wij nemen daarom maatregelen om de verspreiding te vertragen.

Dat betekent dat wij zoveel mogelijk per telefoon en e-mail contact met je hebben. De praktijk leert dat dit bij de meeste adviesgesprekken goed werkt. Neem voor dus al je vragen telefonisch (0172 61 79 07) of per mail (bodegraven@freekhypotheek.nl) contact op met ons.

Freek is de hypotheekadviseur van Bodegraven

Hypotheekadviseurs Gerben Jan van der Lugt en Ellen van Meijeren weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou (en je nieuwe woning) past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd! Meer weten, neem eens contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en zonder verdere verplichtingen.

Loop gerust eens bij ons binnen, bel ons of maak direct een afspraak.

Nieuwbouw in Bodegraven

Wil jij hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning? Wij helpen je graag. Een paar voorbeelden van mooie nieuwbouwprojecten in onze omgeving waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek:

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

De Beemd nieuwbouw in Bodegraven

Voor nieuwbouwproject De Beemd in Bodegraven is de verkoop gestart. Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek.

Waarom kies je een onafhankelijk hypotheekadviseur?

Vier redenen waarom je voor advies over de financiering van je woning het beste aan kunt kloppen bij een onafhankelijk hypotheekadviseur zoals Freek.

Hypotheek voor nieuwbouw Reesvelt in Reeuwijk

In het mooie Reeuwijk-Dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk komt de nieuwbouwwijk Reesvelt. De 53 woningen worden aan de rand van het dorp gebouwd in de chique stijl van de jaren twintig en dertig.

Wat doet Corona met de hypotheekrente?

Huizenbezitters komen nu door een dreigende verhoging van de hypotheekrente in actie. Vraag Freek Hypotheek om persoonlijk advies.

Help! Door de Corona-crisis kan ik mijn hypotheek niet meer betalen.

Banken bieden hulp aan klanten die hun hypotheeklasten niet meer kunnen opbrengen. Een aantal banken heeft al wel concrete plannen klaarliggen.

Per 1 april mag je je oude DSB-hypotheek boetevrij aflossen

Positief nieuws voor duizenden mensen met een DSB-hypotheek. Vanaf 1 april dit jaar mag deze boetevrij afgelost worden. Doe de gratis check!