Freek Hypotheek Bodegraven

Wil je een huis kopen in Bodegraven? Of je hypotheek oversluiten of aanpassen? Dan wil je natuurlijk weten wat er mogelijk is en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Ook als je al met pensioen bent of de pensioenleeftijd nadert of bij een echtscheiding.

Freek is de hypotheekadviseur van Bodegraven

Hypotheekadviseurs Gerben Jan van der Lugt en Ellen van Meijeren weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou (en je nieuwe woning) past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp.

Maak een afspraak om kennis te maken. Die afspraak kan bij ons op kantoor. Maar het kan ook via beeldbellen of de telefoon. Wat jij het prettigst vindt. Aan een eerste gesprek zijn nooit kosten verbonden. Als we je verder mogen adviseren, vertellen we altijd vooraf wat de kosten worden. Geen verrassingen achteraf dus.

Nieuw: snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Nieuwbouw in Bodegraven

Wil jij hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning? Wij helpen je graag. Een paar voorbeelden van mooie nieuwbouwprojecten in onze omgeving waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek:

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Freek zorgt ook nu voor je hypotheek in Bodegraven

Ook tijdens de lockdown kan je bij Freek Hypotheek terecht. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

Magazine Freek Hypotheek Bodegraven oktober 2020

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. In de tweede editie van 2020 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Hypotheekrenteaftrek: gaat dit veranderen?

De hypotheekrenteaftrek wordt momenteel al met 3 procentpunt per jaar afgebouwd. Mogelijk veranderen de afspraken en wordt sneller afgebouwd.

Verhoging van je hypotheek voor een verbouwing

Wil je een uitbouw vanwege de komst van je kindje? Of ben je toe aan een nieuwe keuken? Verhoog je hypotheek met de hulp van Freek Hypotheek.

Huizenprijzen verschillen per provincie: prijzen stijgen harder buiten Randstad

De huizenpijzen verschillen per provincie. Uit de laatste kwartaalcijfers blijkt dat zij buiten de Randstad het hardst stijgen en de krapte toeneemt. Lees meer.

Senioren hebben flinke overwaarde woning, maar verkopen hun huis niet

Bijna de helft van de huizenbezitters van 55 jaar of ouder verwacht dat de overwaarde op hun huis meer dan een ton is. Toch blijft deze groep veelal gewoon wonen waar ze wonen. Hoe komt dit?