Freek Hypotheek Bodegraven

Wil je een huis kopen in Bodegraven? Of je hypotheek oversluiten of aanpassen? Dan wil je natuurlijk weten wat er mogelijk is en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Ook als je al met pensioen bent of de pensioenleeftijd nadert of bij een echtscheiding.

Freek is de hypotheekadviseur van Bodegraven

Hypotheekadviseurs Gerben Jan van der Lugt en Ellen van Meijeren weten precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou (en je nieuwe woning) past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Meer weten, neem eens contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en zonder verdere verplichtingen. Loop gerust eens bij ons binnen, bel ons of maak direct een afspraak.

Nieuw: snel toeslaan als je droomhuis voorbijkomt

Eindelijk vind je het huis van je dromen. Dan wil je optimaal voorbereid zijn en (zo goed als) zeker weten wat je kunt lenen. Dan kan met de Freek OpZeker Hypotheek. Je hebt daarmee vaak geen financieringsvoorbehoud nodig. Je kan dus direct toeslaan. Klinkt goed, toch?

Nieuwbouw in Bodegraven

Wil jij hypotheekadvies voor een nieuwbouwwoning? Wij helpen je graag. Een paar voorbeelden van mooie nieuwbouwprojecten in onze omgeving waar Freek je graag helpt met jouw hypotheek:

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Als starter op de huizenmarkt doe je weer mee

Starters op de huizenmarkt hadden het al jaren erg moeilijk. Het aanbod aan woningen neemt echter toe. Daardoor ruiken steeds meer starters nu hun kans.

Freek Break Magazine mei 2020 – Bodegraven

Bekijk hier het online magazine van Freek Hypotheek Bodegraven!

Slapeloze nachten over de hypotheek? Niet meer nodig!

Bij Freek spreken we veel mensen die onzeker zijn over het kopen van een huis of de maandelijkse laten voor de hypotheek. Hoe nemen we de zorgen weg?

Snel handelen op een drukke huizen- en hypotheekmarkt

Veel geldverstrekkers hebben het razend druk. Freek Hypotheek je met een uitgekiende voorbereiding, zodat jij snel(ler) kan handelen.

“Binnen twee weken was de hypotheek rond. Echt heel snel.”

Esther heeft via Freek Hypotheek sloten ze de hypotheek af. Het is een heel duidelijk verhaal en je kan altijd je vragen stellen geeft Esther aan.

‘Houdbaarheid’ van inkomen onder de loep

In deze tijd heeft een aantal geldverstrekkers de werkwijze voor de beoordeling van een hypotheekaanvraag aangepast. Lees hier wat dat betekent.