Freek Hypotheek IJsselstein

Wil je een huis kopen in IJsselstein en omgeving? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en op welke belangrijke zaken je moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek! Natuurlijk doen we dat ook als je jouw hypotheek wil oversluiten. Of bij een echtscheiding. En we weten ook alles over de hypotheek voor senioren.

Freek is de hypotheekadviseur van IJsselstein

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Hypotheekadviseur Johan weet precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. Daarbij staan Wendy en Kirsten altijd voor je klaar voor andere vragen.

Jouw leven staat niet stil en je wensen veranderen. Bij Freek houd je daarom zelf de regie over je hypotheek. Freek geeft je – op het moment dat het jou uitkomt – eerlijk hypotheekadvies afgestemd op je persoonlijke situatie. Freek begeleidt je vanaf het allereerste moment in je zoektocht naar een woning. Vanaf de oriënterende fase tot aan de laatste aflossingsverplichting van je hypotheek. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek tijdens de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je.

Afspreken met Freek

Contactgegevens

Onze openingstijden

 • Maandag
  8.30 - 17.30
 • Dinsdag
  8.30 - 17.30
 • Woensdag
  8.30 - 17.30
 • Donderdag
  8.30 - 17.30
 • Vrijdag
  8.30 - 17.30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Documenten

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Alles over jouw hypotheek

Goed verzekerd op wintersport

In Nederland is de winter ver te zoeken. Veel Nederlanders zoeken de winter op in het buitenland. Ga je dit jaar op wintersport? Vergeet dan niet te controleren of je goed verzekerd bent.

Je auto winter(sport) klaar maken

Tijdens de winter heeft je auto net wat meer aandacht nodig. Freek Hypotheek geeft je een aantal tips geven om je auto winter(sport)klaar te maken.

Oversluiten naar een hypotheek met NHG

Vanaf 1 januari 2020 is de marktwaarde van je woning van belang wanneer je wilt oversluiten naar een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Pas op met WOZ-bezwaar. Het kan je juist geld kosten!

De blijvende stijging van huizenprijzen maakt dat de WOZ-waarde nieuwe records bereikt, waardoor je meer woonbelasting betaalt. Helaas. Je kunt bij de gemeente bezwaar aantekenen om de WOZ-waarde naar beneden te laten bijstellen. Maar pas op, want dat kan je een korting op de hypotheekrente kosten!

Dalende spaarrente en toch rendement uit je spaargeld!

De spaarrente daalt en gaat waarschijnlijk alleen nog maar verder omlaag. Arjen van Doesum, Financieel Adviseur van Freek Zaandam, vertelt hoe je alsnog rendement op je geld kan krijgen.

4 tips om te beginnen met sparen

Vier handige tips om sparen tot een succes te maken. Zodat jij straks je droomhuis zonder problemen financiert. Of eindelijk die wereldreis maakt. Zodat het niet bij dromen blijft!