Freek Hypotheek IJsselstein

Wil je een huis kopen in IJsselstein? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en waar je op moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Freek is de hypotheekadviseur
van IJsselstein

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Johan Neuteboom, Wendy van der Bunt en Kirsten Verheul kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd! Meer weten, neem eens contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en zonder verdere verplichtingen.

Loop gerust eens bij ons binnen, bel ons of maak direct een afspraak.

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wendy-van-der-Blunt-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Wendy van der Bunt

Jouw eerste aanspreekpunt
Johan-Neuteboom-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Johan Neuteboom

Financial Planner
Kirsten-Verheul-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Kirsten Verheul

Jouw eerste aanspreekpunt

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Stel je vraag Maak een afspraak

Blijf op de hoogte!

Tijd voor een HypotheekCheck!

13 februari 2019
IJsselstein

Ben jij klant bij Freek Hypotheek dan ontvang je elk jaar van ons een e-mail voor een Freek HypotheekCheck. Freek zorgt namelijk voor je hypotheek. Zo hebben klanten van Freek Hypotheek IJsselstein deze HypotheekCheck ingevuld. Zij weten nu dat hun hypotheek nog bij ze past. Wel zo fijn. Van tevreden klanten worden wij bij Freek […]

Ontvang een dinerbon ter waarde van € 75,00

9 januari 2019
IJsselstein

Geslaagde doorverwijzing Freek Hypotheek IJsselstein stelt het bijzonder op prijs wanneer je iemand doorverwijst. Daarom word je bij iedere geslaagde doorverwijzing beloond met een dinerbon ter waarde van € 75,00. Gratis uit eten op kosten van Freek Hypotheek Mocht je dus iemand doorverwijzen naar het kantoor van Freek Hypotheek aan Weidstraat 16, 3401 DL te […]

Besparen op je maandlasten!

19 december 2018
IJsselstein

Wil je aan het einde van de maand meer geld overhouden? Om leuke dingen te doen of de auto van je dromen te kopen? Of is het noodzakelijk dat je bespaard op je maandlasten? Je kunt in vele opzichten besparen. Dit lijkt moeilijker dan dat het is en met een aantal kleine tips kun je […]

kun-je-een-hypotheek-afsluiten-als-je-een-studieschuld-hebt-Freek-Hypotheek

“Wees terughoudend met kopen van huis zonder behoud van financiering”

15 maart 2019
Freek Hypotheek

Een waarschuwing vanuit de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Zij roept consumenten op terughoudend te zijn bij het kopen van een huis zonder voorbehoud van financiering.

NHG-grens-vanaf-1-januari 2019-omhoog-naar-290000-Freek-Hypotheek

Aanbod koopwoningen in twee jaar tijd gehalveerd

14 maart 2019
Freek Hypotheek

Dat er weinig huizen te koop staan wisten we al, maar cijfers bevestigen nogmaals de krapte op de woningmarkt. De afgelopen twee jaar is het aanbod van koopwoningen bijna gehalveerd.

Freek Hypotheek ook in Den Bosch, Amsterdam en Amstelveen

5 maart 2019
Freek Hypotheek

Freek Hypotheek is sinds 1 januari 2019 een nieuwe vestiging rijker. De hypotheekadviseur heeft een nieuw kantoor in de Brabantse hoofdstad Den Bosch geopend. In oktober volgen vestigingen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen.