Freek Hypotheek IJsselstein

Wil je een huis kopen in IJsselstein? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen en waar je op moet letten. Wij zorgen daarvoor en we gaan verder dan andere hypotheekadviseurs. Freek zorgt voor je hypotheek!

Freek is de hypotheekadviseur
van IJsselstein

Freek Hypotheek adviseert over jouw hypotheek. Johan Neuteboom, Wendy van der Bunt en Kirsten Verheul kijken naar jouw financiële positie en wensen en vinden de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelen wij administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd! Meer weten, neem eens contact met ons op. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis en zonder verdere verplichtingen.

Loop gerust eens bij ons binnen, bel ons of maak direct een afspraak.

Maak kennis met onze adviseurs

Bij Freek benaderen we je graag persoonlijk. Daarom kun je hier vast kennis maken met onze hypotheekadviseurs.

Wendy-van-der-Blunt-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Wendy van der Bunt

Jouw eerste aanspreekpunt
Johan-Neuteboom-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Johan Neuteboom

Financial Planner
Kirsten-Verheul-Freek-Hypotheek-IJsselstein

Kirsten Verheul

Jouw eerste aanspreekpunt

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Stel je vraag Maak een afspraak

Blijf op de hoogte!

Ontvang een dinerbon ter waarde van € 75,00

9 januari 2019
IJsselstein

Geslaagde doorverwijzing Freek Hypotheek IJsselstein stelt het bijzonder op prijs wanneer je iemand doorverwijst. Daarom word je bij iedere geslaagde doorverwijzing beloond met een dinerbon ter waarde van € 75,00. Gratis uit eten op kosten van Freek Hypotheek Mocht je dus iemand doorverwijzen naar het kantoor van Freek Hypotheek aan Weidstraat 16, 3401 DL te […]

Besparen op je maandlasten!

19 december 2018
IJsselstein

Wil je aan het einde van de maand meer geld overhouden? Om leuke dingen te doen of de auto van je dromen te kopen? Of is het noodzakelijk dat je bespaard op je maandlasten? Je kunt in vele opzichten besparen. Dit lijkt moeilijker dan dat het is en met een aantal kleine tips kun je […]

Huis beveiligen in de wintermaanden

12 december 2018
IJsselstein

De winterperiode is aangebroken, beveilig je huis goed! Het wordt steeds eerder en langer donker buiten. Er zijn minder mensen op straat te vinden. In deze periode grijpen inbrekers hun kans, laat jouw dit niet gebeuren en sta hier stil bij!   Vanaf oktober neemt het aantal inbraken toe. En tijdens de feestdagen ligt het […]

hypotheek-voor-ouderen-Freek-Hypotheek-Amersfoort

Aanhoudende hoge woningprijzen: toch nieuwe woning kopen of huidige hypotheek aanpassen?

16 januari 2019
Freek Hypotheek

Door de hoge woningprijzen gooien consumenten steeds vaker de handdoek in de ring. Heb jij de hoop op een nieuwe woning ook opgegeven? Dan is het misschien wel een idee om de hypotheek van jouw huidige woning aan te passen.

‘In 2019 nog steeds een lage hypotheekrente’

11 januari 2019
Freek Hypotheek

Het lijkt erop dat de hypotheekrente in 2019 laag blijft. Naar verwachting zal de rente dit jaar nauwelijks stijgen, schrijft RTL Z.

huizenprijzen-2018-nog-omhoog-Freek-Hypotheek

Dit verandert op de woningmarkt in 2019

21 december 2018
Freek Hypotheek

De start van een nieuw jaar betekent ook vaak dat er wetswijzigingen plaatsvinden. Zo ook voor de woningmarkt. Wil je weten wat erin 2019 verandert? Je leest het hier.