Tevreden over ons? Stuur een bekende door en win een weekendje weg!

Je woont toch om te leven! Met een mooi eigen huis ook nog leuke dingen kunnen doen. Zoals een weekendje weg. Als je als tevreden klant een vriend, familielid of bekende doorstuurt naar Freek Hypotheek Uden maak je nu kans op een gratis weekendje weg in eigen land of naar een leuke stad in Europa.

Het weekendje weg wordt mede mogelijk gemaakt door Travelcenter de Wit. Zij behoren tot de top van de Nederlandse reisbranche en helpen jou graag met het uitstippelen van je droomreis.

Wil je ons aanbevelen? En daardoor kans maken op een weekendje weg? Stuur dan een mail naar uden@freekhypotheek.nl.

* de actievoorwaarden zijn opvraagbaar bij de vestiging.  

Winnaars weekendje weg

De winnaars van een weekendje weg zijn bekend! Op de eerste foto ontvangen Lars Pouw en Anniek Stofmeel van Rianne Kerkhofs van Travelcenter de Wit en Paul van der Linden van Hypotheek Visie Uden hun prijs. Zij zijn de winnaars van het eerste kwartaal. De winnaars van het tweede kwartaal zijn Twan en Mirjam van de Velden. Van harte gefeliciteerd! 

Daarom je hypotheek bij Freek

Eigenlijk is het heel simpel:
Floris

De adviseur heeft ons uitstekend en duidelijk geadviseerd. Hij toonde interesse, dacht met ons mee en was eerlijk in zijn adviezen.

Floris
Klant bij Freek Amsterdam

Eline

Johan heeft zijn meer dan uiterste best gedaan om onze gecompliceerde hypotheekvraag op te lossen. Hij is iemand die niet opgeeft totdat het beoogde resultaat behaald is.

Eline
Klant bij Freek Eindhoven